TIPSEN INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Livet just nu för min del består av att gå konstant i träningskläder (gärna rosa sådana), spela in reels för instagram, coacha mina adepter i min nya hälsokurs online Netstyle Viktcoach, komma på mat som ska lagas till barnen (och mig själv – går inte typ HELA jäkla livet ut på att hitta ständiga variationer till mat?!), jaga intervjuobjekt för olika magasin samt kläder till dessa då jag numera även jobbar som frilansstylist, skissa på ett väldigt spännande EGET projekt (lite osäkert när jag hinner lansera men hoppas på i höst?!), försöka umgås med den närmaste kretsen då tillfälle ges (snart får jag vaccineras och då blir det lite mer socialt umgänge!) och – well, släcka alla bränder som livet går ut på. Samt tända nya, hehe…

Av någon anledning så är färgen rosa en genomgång röd (fast rosa då…) tråd i mitt liv. Jag har förlikat mig med det. Blir aldrig någon svart deppig fashiontyp. Jag är barnslig, jag gillar rosa, jag gillar sockervadd, jag tycker om fluffiga tyllklänningar. Så shoot me! Rosa ger mig energi. Jag omfamnar det. Funderar fasen på att måla om vår ytterdörr till rosa, men tror inte jag får den idén sanktionerad här hemma.

3-månadersschemat för första Viktcoach-gänget. Platserna tog slut direkt! Men det finns platser kvar för kursen som börjar 1 juni! Klicka HÄR för att läsa mer! Ironiskt nog så varvar jag tips om hur man går ner i vikt på ett görbart och hållbart vis, med att testa mig fram gällande olika efterrätter här hemma. Den hemgjorda desserten till höger är inspiration från Filip Poon och BUSENKEL: Du tar helt enkelt Créme Fraîche och blandar med lite florsocker. In i frysen eller kylen en stund för att stelna. Dekorera sedan med färska bär, choklad eller maränger (eller alla tre, som jag gjorde). Såååå gott, med lite syrlig känsla!

ÄÄÄÄLSKAR det här sköna träningskitet från Röhnisch! Du hittar det här och här. Jag har storlek M/L. Min Fitbit Versa 2 (i rosa, förstås!) är också min absolut bästa kompis. Bär den i princip dygnet runt. Ska steppa upp antalet steg snart, har ett bra flow med 15.000 om dagen men kan nog snitta 20 tusen steg snart eftersom jag börjar löpträna nästa vecka mer på allvar igen.

Katten är lika skeptisk som vanligt…

Rosafärgade popcorn, har ni testat att göra dem? Kolla tipsen här!

Ovanstående är typisk vardagsoutfit för mig nu, utomhus: träningstights (dessa är från Stronger. Glöm inte min rabattkod på 20%! Använd koden STYLE20 när du checkar ut). Hoodien från Gant är supergosig och skön. OBS! Köp ungdomsstorlek (om du kan) – då blir det mycket billigare! Du sparar några hundralappar, på typ samma plagg. Som denna tröja, finns både i dam men även på barn/ungdom. Tror att denna är stl 170. Men finns upp till 176 om du skulle vara lång. De svarta sneakersen är helt ljuvliga. Superdyra men supersköna, jag använder dem dagligen och de är så himla bra eftersom jag har haft tidigare problem med hälsporre, men dessa är ergonomiskt uppbyggda med värsta Nasa-teknik-sulorna. Från Stinaa J. Även här kan du få rabatt, 15%, med koden Flinkenberg15.

Till och med maten är rosa… Är inne i en period av räkor just nu. Blir liiite tjötigt i längden. Men fyra dagar kan jag käka utan att tröttna! Sen byter jag proteinkälla.

Hur mår ni? Klarat er från covid? Leker livet? 

Foto iStock, Unsplash

5 kommentarer
    1. Hej Anna-Karin! Menar du de svarta? De är länkade i blogginlägget 🙂 Modellen heter Nova och finns hos Stinaa J. De vita sneakersen är från Ecco, deras chunky sneakers, men tror de nog är slutsålda på många ställen nu!

  1. Hej, funderar på att gå med i din grupp men undrar får man en privat Facebookgrupp eller ngt att gå med i? Vore kul att prata med de andra medlemmarna 🙂

    1. Hej Lisa! Vad roligt att höra 🙂 I nuläget har vi ingen sådan, men jag har funderat på att ordna det, det är ju en enkel sak att fixa. En del av medlemmarna önskar dock att förbli privata vilket man får respektera, men att delta i gemensamma forum kan förstås vara frivilligt. Jag försöker fixa en sådan grupp till kursstarten den 1 juni!

  2. Ja men gör det! Ev om du kollar upp ngt annat forum där man kan vara privat…? Ifall alla vill vara med.

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras