Fåtal platser kvar till Viktcoach-kursen i juni!

Jag är överväldigad över den fina respons som Viktcoach-kursen har fått hittills av de kursdeltagare som startade den 1 maj. Du kan läsa om deras omdömen här. Nu finns det bara ett FÅTAL platser kvar för kursstart den 1 juni. Så önskar du haka på den behöver du boka nu! Julis kurs är helt fullbokad vilket är smått fantastiskt! Jag som trodde att folk skulle vara skeptiska till att lära sig äta rätt just under semestern, eftersom de ”klassiska” tidpunkterna för att vilja ta tag i sin hälsa/vikt är på våren, i början av hösten eller i januari. Men lyckligtvis har folk begripit att denna online-kurs inte uppmanar till strikt kosthållning som är omöjlig att hålla, eller kräver rigorösa träningsprogram eller ambitiösa recept som blir svåra att genomföra när man kanske inte är på hemmaplan. Eller då man man vill slappna av och känna sig ledig från krav.

Min egen middag igår. När man coachar andra om att äta balanserat måste man ju skärpa till sig själv också!

Det här är mer ett sätt att lära sig tänka för både nuet och framtiden. Att hitta en balans som gör att du planerar både din nyttiga mat men även den onyttiga. Så att du är medveten och gör saker för att du VILL, inte för att du MÅSTE. Jag har så mycket att lära ut om detta och älskar verkligen rollen som coach! Kanske är det för att jag är krass, rättfram och bjussar på mina egna brister som folk faktiskt lyssnar på vad jag tipsar om?

Idag behöver jag skriva klart två artiklar och ta tag i det totala kaoset i mitt dressingroom, som jag förvandlat till moderum nu på grund av alla stylinguppdrag. Senare ikväll ska jag testa två nya sorters träningspass med fokus på pilates, yoga och meditation. HELT utanför min comfort zone! Eftersom det spöregnar ute så kör jag min powerwalk på löpbandet idag, till serien ”Chernobyl” av Johan Renck. Så otäck och välgjord, har ni sett den?

Tvära kast i mitt liv – precis som vanligt. Uppskattar det och är tacksam för alla möjligheter som ges, men också alla tillfällen jag själv skapar.

 

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras