Pedikyr, jobbrace och andra bestyr

Helt galet att det snart är mitten på juni? Vafalls? Det snöade väl nyss? Jaja. Jag jobbar mig halvt fördärvad i nuläget. Helt självvalt förstås, men det underlättar ju ändå inte arbetsbördan. Får sova i graven.

Min träning i nuläget består av promenader, att få till så många steg som möjligt dagligen, löpning på löpband framför TV-serie tre ggr/v (just nu tittar jag på Mare of Easttown) + lite alternativ träning jag testar och skriver om för amelia.

Så fort jag får ta mina dagliga promenader i SKOGEN, eller nära naturen så känner jag att pressen släpper. Även om det bara är tillfälligt så behöver jag den återhämtningen och pausen. Nu är livet för jäktigt, jag får inte ihop mer träning än så här men känner att min kropp behöver sätta igång med styrketräning så fort jag bara får ihop schemat lite bättre. Jag håller vikten pga flitiga promenader och hyfsat vettig kost, men jag känner mig ”mjuk” i skinnet och med låg muskeltonus. Det kan bara styrketräning råda bot på. Ska verkligen försöka komma igång med detta i juli!

Skönhetsmässigt så sminkar jag mig knappt och duschar mest sporadiskt, haha… Förfallet rent fåfängemässigt börjar bli kraftigt, men det blir så för mig i perioder av mycket jobb. Jag ryckte dock upp mig idag och bokade sommarpedikyr vilket var en fantastisk avstressande treat! Tog med mig dottern, som aldrig gjort pedikyr på salong förut. Mysig sak att göra tillsammans (trots att hon är kittlig och sa i efterhand att hon fick kämpa för att inte reflexsparka behandlaren i fejset…). Jag ska boka frisörtid nästa vecka och besöka Irradiakliniken för att göra en del behandlingar med mina synliga ådernät på benen och lite annat fix.

Modemässigt så klär jag knappt upp mig längre, men längtar efter att vaccinera mig och kunna styra upp lite mer kvalitativt häng i sommar med vänner. Cravings efter att få klä mig i vackra klänningar och högklackat! Jag ska klicka hem lite sommarplagg eftersom garderoben är minst sagt daterad just nu känns det som. Den fina blåvitmönstrade klänningen hittar du på MQ Marqet. Sandaletterna är från Steve Madden och pickinickväskan från Ceannis. Solglasögon från H&M.

Kan du gissa vilken tallrik som är min…? Hehe

Matmässigt har jag inte direkt medvind. Jag sover lite sedan två veckor tillbaka pga sena kvällar och övertidsarbete. Det rubbar min aptit och hela måltidsstabiliteten ryckas. Försöker att inte noja så mycket över detta, precis som jag råder mina kursdeltagare i Viktcoach-programmet. Mina resultat och kostvanor är tänkta att funka på lång sikt och tillfälliga svackor har ingen dött av. Sluta grubbla, upp på hästen igen och rid vidare.

Min övriga tid nu går åt till att ständigt leta efter mina läsglasögon, tvätta fotbollskläder för 2 av 3 barn till ständiga matcher och träningar, styra upp presenter till studentemottagningar, parallellt med att göra och skriva intervjuer, ta mig an vissa stylinguppdrag, sköta mina sociala kanaler, rodda hela kursgänget för Viktcoach Online (som nu plötsligt är rätt många! Åtminstone om man är ensam som coach…haha) och utveckla ytterligare ett affärsprojekt. Jag ska eventuellt även utbilda mig till kostrådgivare i sommar (kan redan ganska mycket men vore skönt med en solid utbildning i bagaget också). Och hitta på saker med familjen för sommarlovet. Utlandsresa är ju återigen out of discussion. Hur gör ni andra med barn i sommar?

7 kommentarer
    1. Jag har ju inte testat själva utbildningen än och kan därmed inte tipsa om den… vill först testa den på distans och se hur den verkar. Återkommer! Fredrik Paulún har en som jag också kikat på. Finns ju hur många olika som helst. Har lite att göra med vad man ska arbeta som. Jag är ju inte personlig tränare, eller ska arbeta som dietist. Jag vill mer backa upp den rätt stora kunskap jag redan har med ny forskning mm i området och dyka ner lite djupare i saker som makros, förbränning, sammansättning av måltider mm.

      1. Tack ändå🤗 Jag vill själv gå en kostrådgivarutbildning på distans för eget bruk och kanske använda i coaching sammanhang (komplement till en Holistic coach utbildning). Har googlat runt och det finns ett antal som låter intressanta men har inga rekommendationer att gå på och deras egenmarknadsföring låter alltid bra😃

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras