Bra start på sommaren 2021 ändå!

Det vita huset till höger i bilden är vårt! Så maffigt att se det från sjön.

Svenska sommaren har so far levererat rejält! Jag har haft en galen jobbvecka bakom mig med sena nätter pga massa deadlines och mina kursprojekt och annat. Men i fredags bestämde jag mig för att (nästan) fullständigt checka ut från sociala medier, stänga ner datorn och hänga med min familj och vara lite social för en gångs skull.

Jag och mina söner! 15-åringen är snart lika lång som sin farsa…
Här är det bara morsan som paddlar medan ungarna latar sig!

Kanonvädret hjälpte förstås till! Närmare 30 grader och molnfritt flera dagar i rad, jösses. Minns inte när det skedde senast.

Det har blivit en del enklare luncher, som denna: kvarg och bär + tonfiskmackor.
Grillen har förstås gått varm. Vårt altanräcke är verkligen asfult och slitet, MÅSTE byta ut det. Pronto…

Jag har premiärbadat i sjön, paddlat kanot, cyklat flera mil och rensat ogräs så att naglarna är helt paj. Åkt in till stan med ungarna för att bada på Vanadisbadet. Där var det låååång kö och då var vi ändå där tidigt. De släpper förstås in mindre folk pga covid. Efter 55 minuters kö gav vi upp och drog till Kampementsbadet på Gärdet istället. MYCKET bra val! Större, fräschare, gräsmattor, skuggmöjlighet, massor av ytor att spela fotboll och leka på, volleybollplan strax utanför. Dit åker vi igen!

Även bakat (lite motvilligt) i hettan, eftersom vi inte hade något tillbehör till korven hemma. Skulle göra pinnbröd som jag brukar men vetemjölet var nästan slut så fick spä ut med kornmjöl. INTE samma resultat, haha… De blev både fula och inte så goda…

Baddräkt från Scampi, hatt från MQ Marquet, solisar Prada och kilklackar från Tamaris.

Vad mer? Jo, druckit prosecco, varit på hemmafest hos Cissi Wallin och snackat om saker som verkligen inte lämpar sig för sociala medier, hehe… Inte tränat en enda sekund, men gått miljarder steg utan att ha haft för avsikt att powerwalka, utan bara varit AKTIV (blir lätt många steg när man är iväg på mängder av aktiviteter med barn). Nu är jag utvilad men samtidigt helt slut – på ett bra sätt. Redo som attan för en ny vecka! Hur har din helg varit?

1 kommentar
  1. Helgen..tja… försökt gå på promenader, frusit..har ju inte varit 30 grader i Umeå utan här var det mer knappt 15 och mulet….

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras