Så stylar jag mina BYBORN-armband

REKLAMSAMARBETE FÖR BYBORN

BYBORN är ett svenskt märke som nischat sig på smycken, främst exklusiva läderarmband. Jag är särskilt förtjust i deras välkurerade utbud av armbanden i läder av följande skäl, nämligen:

• De är lätta (väger knappt någonting)
• De ”skramlar” inte då man bär dem och du slipper slå emot dem mot tangentbord och vinglas, som annars brukar ske med berlockarmand och liknande.
• De kommer i två olika storlekar vilket gör att du kan anpassa passformen utefter hur kraftiga handleder du har.
• Armbanden kommer i en stor uppsjö av fina färger och mönster.
• Du får själv välja om du vill ha guld- eller silvermetall i själva spännet, vilket jag tycker är en otroligt bra fördel då jag personligen inte gillar att mixa dessa metaller i mina outfits.
• Själva materialet (kvalitetsläder från Italien) är skönt mot huden och blir varken för varmt på sommaren eller kallt på vintern (som metallsmycken blir).
• De är snygga och gjorda i en enkel men ändå uttrycksfull design som gör ett statement.
• Armbanden levereras i superfina askar och påsar vilket gör dem till en utmärkt present!

20% rabatt med koden FLINKENBERG20

Nu får du 20% rabatt på hela Farrier-kollektionen av armband om du använder koden FLINKENBERG20 då du checkar ut. Du hittar armbanden här! Gäller för ordinarie pris och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Så här stylar jag mina BYBORN-armband!

Armbanden kommer som sagt i en mängd olika färger och utföranden. De går även att användas i dina outfits på olika sätt. Här är några kreativa förslag på styling:

Våga välj det knallgula i sommar, vilket blir snyggt till en kaftan på stranden eller after beach!

Det gröna är superfint ihop med denim och särskilt snyggt när du fått lite färg.

Det bruna är stilrent och snyggt till vardags, både ihop med övriga neutraler i din outfit, men det funkar även till färgglada plagg då det är mer diskret i sitt uttryck.

Lager på lager-styling blir sååå effektfullt och coolt! Alltså att du bär ditt armband ovanpå plaggen. Bär du ett stickat plagg behöver du nog gå upp i storlek på armbandet.

Särskilt fint ovanpå en sidenblus med längre ärmar. (Blusen kommer från Ahlvar och de mönstrade byxorna är från Odd Molly, gammal clutch från Zara).

Till fest tycker jag det är snyggt att metallen i armbandet plockas upp av annat i din outfit, kanske skorna eller detaljer i plaggen eller övriga smycken. Det är även fint med lite gladare pastellfärger till sommarfesterna!

Två armband samtidigt på varsin handled blir verkligen coolt! Välj färger som harmonierar med varandra ELLER kontrasterar skarpt. Men håll själva metallen likadan i armbanden så det håller ihop bättre.

Hoppas du hittar en favorit av BYBORNS alla fina armband, hela utbudet hittar du här!

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras

COPYRIGHT 2022 – NETSTYLE