Ännu en midsommar avklarad

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Glad midsommar finaste läsarna! Det blev ett lugnt firande för oss i år också. Först dukade jag fint inomhus eftersom det regnade.

Sedan sprack det upp och solen kom så allt fick stuvas om och dukas ute istället. Och så hann vi precis äta vår sillunch (jag äter dock inte sill, avskyr det faktiskt…) innan det började regna igen, så då fick vi kasta oss in. Haha, typisk midsommar med andra ord!

Jag bar en fin vit långklänning från KappAhl, klicka här, perfekt för såna här sommardagar (och kvällar).

Hoppas du som läser detta hade ett mysigt firande, oavsett hur du valde att fira midsommar. Jag kan känna att dessa storhelger blir lite väl kravfyllda och ångestladdade emellanåt, det är så mycket press och förväntningar i luften och mycket förberedelser som krävs. Ibland har jag lust att bara skita i allt och äta godis framför Netflix i pyjamas istället.

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras