INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Jag är väldigt förtjust i plagg som går att kombinera och variera på flera olika sätt, eftersom det gör dem väldigt användbara! Man får många olika outfits för pengarna med andra ord. Som detta set från Kaanda Beach Life, med blus och kjol.

Det går att kombinera på mängder av olika sätt, som kjol till bikinin på stranden (bikinin kommer också från Kaanda Beach Life), till grillpartyt, finmiddagen, lunch inne i stan mm. Kjolen kan du även gör om till axelbandslös klänning om du tycker den blir för lång. Älskar såna här plagg! Sandaletterna från Zara är gamla. Solhatt från H&M och örhängen från pfg Stockholm, klicka här!

Jag har ett bra flow i tillvaron just nu. Blir påmind om det när jag träffar väninnor och kollegor som inte har det lika bra. Jag är lyckligt lottad. Jag är stark, frisk, jobbar dagligen på att bibehålla min hälsa genom att sköta om mig så mycket jag kan UTAN att göra avkall på livets goda. I praktiken innebär det mina dagliga promenader och flitiga steg (nu snittar jag mellan 15-20 tusen steg om dagen), mycket grönsaker och bär till måltiderna, mycket grillat, en hel del återhämtning och sömn/frisk luft med mera.

Jag FÖRSÖKER att hålla en bra balans mellan rätt tidskrävande jobbuppdrag (min satsning på kurverksamheten med Netstyle Viktcoach blev väldigt populär vilket är OTROLIGT roligt, men har också inneburit enormt mycket arbete från min sida då det är i uppstartsfas och jag har noll personer att delegera till) och att kvalitetshänga med familj och vänner.

Min 15-årige son har förvandlats till Tarzan och är nu både (betydligt) längre och tyngre (marginellt…) än morsan!

Det blir en del dagliga cykelturer, kanotfärder och bad vid bryggorna här runt Norrviken. Även kvällsdopp (fantastiskt ljuvligt minus myggbetten). Jag är harmonisk, lycklig, känner mig förväntansfull inför roliga saker som väntar men har framförallt ÄNTLIGEN börjat lära mig uppskatta nuet mer.

Försöker få i mig så mycket vitaminer och antioxidanter jag kan, utan att gå bananas på konstiga extremvarianter av kosthållning som jag vet att jag ändå inte pallar att fullfölja i längden. Alltså ”normal” mat som är vettig och hälsosam. Precis det jag lär mina kursdeltagare!

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras