4 steg som gör dig välklädd på nolltid

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Får man säga att det är lite skönt med svalare vindar och mer höstanpassat väder? Det gör i alla fall att jag känner mig mer triggad att klä mig mer anständigt.

Alltså att jag får inspiration till att vara välklädd (och inte bara avklädd i tofflor, linne och shorts, haha…).

Den här klänningen är ett helt galet billigt reafynd som jag hittade på H&M här i Sollentuna i ett bortglömt hörn redan i våras, men har sett att den fortfarande finns i vissa butiker (några av er som följer mig på instagram hade tydligen lyckats klicka hem den? Men jag hittar den dessvärre inte online längre…)! Jag har stl S och den är i tightaste laget.

Skorna kommer från Rizzo och enstaka storlek finns kvar på rea, klicka här! De har en elegant skärning och EXAKT lagom klackhöjd. Jag klarar inte av de allra högsta klackarna, än, efter en sommar i sandaler och sneakers. Frågan är om jag någonsin kommer orka/vilja bära skyhöga heels igen…

Clutchen är från Zara och supergammal tyvärr. Läppstiftet kommer från Chanel, Rouge Allure i färgen ”Super”. Klockan är min trojänare till smartwatch från Fitbit, tar aldrig av mig den nuförtiden, varje steg räknas… Du hittar den här.

Alltså: 4 tips som levlar upp din outfit: 

• Klänning
• Klackar
• Clutch
• Klatschigt läppstift

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras

COPYRIGHT 2022 – NETSTYLE