7 outfits och stiltips för vecka 33

Här kommer en favorit i repris: veckans stiltips, med inspiration ifrån streetstyle-fashionistornas kreativa klädstilar och sju fantastiska looks! Lagom till hösten, att komma tillbaka till rutiner igen och försiktigt smyga på sig mer anständiga plagg igen (dock ej föööör ansträngt och uppklätt). Varje vecka kommer nya tips!

TIPSEN INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Citycomeback i denim on denim

Smygstarta jobblooken med jeans i två olika nyanser, som möts genom en vit skjorta. Plocka in accessoarer som får viska och inte skrika och glöm inte att matcha ögonskuggan med denimplagget!

 

Tunika ovanpå byxor

Tunikan kan du fortsätta bära nu i höst, men välj ett par matchande, mönstrade vida byxor till. Komplettera looken med riktiga statementörhängen! Orkar du inte fixa håret är det bara att dra det bakåt med olja så får det lite inpackning och vård samtidigt = win win.

Levla upp yogalooken

Träningsplaggen kan du dressa upp med en finare handväska och fräscha sneakers. Tips! Knyt en fin scarf runt handväskan.

Redo för kräftskiva!

En röd, välsittande klänning, bekväma skor (som står pall för att kliva runt på gräsmatta eller annat ojämnt underlag), solglasögon och en rejäl handväska. Utmärkt outfit för såväl kräftskiva som brunch med väninnorna!

 

T-shirt och sneakers

Gör denna look mer dressad genom att byta ut dina mjukisbrallor mot en mönstrad, fin kjol. Välj en T-shirt med lite karaktär (gärna med axelvaddar eller annan kul detalj i skärningen!) och glöm inte smycken samt en fin handväska.

 

Businesschic med dubbla skärp

Här är världens bästa stylingknep: använd två tunna skärp samtidigt och knyt en ”loop” i ena änden (se på bilden). Works every time! Perfekt när du behöver klä dig klassiskt och corporate men ändå vill skruva till det mer modemässigt.

 

Sensommarfest

En lila långklänning ihop med metallicskimrande handväska, solglasögon och sandaletter – ja, tack! Har du möjlighet, så välj långärmat, vilket gör att du skapar en elegant höstlook och slipper ta med en tunnare jacka.

 

Foto All-About-Fashion

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras

COPYRIGHT 2022 – NETSTYLE