Några hektiska veckor, minst sagt

Promenaderna har fått stryka på foten! Tyvärr… Bara gått 2-3 ggr/veckan den senaste tiden.

Efter en ganska lugn sommar när jag ironiskt nog undrade lite oroligt om jag skulle få ihop tillräckligt med jobbuppdrag i höst pga pandemin och en del annat, så har höst brakat igång helt fullständigt med jobb för min del.

Klädhäng i studion inför fotografering med Tilde de Paula.

Utan att överdriva har jag aldrig jobbat så mycket de senaste tre-fyra veckorna sedan jag startade eget. Och då har jag ändå jobbat mycket förut…

Stressinfektion i ögat som såg för JÄVLIGT ut i flera dagar. Blir ofta så efter flera dagar med 17-timmars arbetspass…

Dels har jag ju startat upp en egen kursverksamhet där jag coachar kvinnor till att göra en hälsoförändring. Intresset blev rekordstort och det ramlade in fler deltagare än jag hoppats på. Hur kul som helst, men även något som tar otroligt mycket arbetstid. Otroligt mycket.

I Falun på boklagret som har Cissi Wallins bok, som jag arbetar med gällande PR mm.

Och så frilansar jag för några olika magasin som både stylist och journalist. Där kommer uppdragen mer ryckvis, men av någon anledning så kommer de alltid i en klump när deadline är i princip samtidigt.

Mitt dressingroom är numera mer ett arbetsrum för stylingjobb! Här med rekvisita inför julfotograferingar till årets magasin med jultema.
Julstämning i studion var det här! Den snygga granen från Artflowers fick äran att bli stylad av mig…

Jag har gjort några kul omslagsfotograferingar + intervjuer för amelia och även inredningsnischade texter till Elfa (alltid kul med dessa makeoverjobb! Kolla även in detta, detta och detta som jag gjort), samt vissa hemma hos-reportage för Sköna Hem, och fler jobb är på gång inom de närmaste veckorna av mer roddig karaktär.

Jag och sköna Tilde de Paula i studion. Tomten kommer från Rusta!
Finns det inga lussekatter att köpa i september får man baka sin egen rekvisita! Alltid en utmaning att göra jultema så långt i förväg…
Då Tilde är en upptagen kvinna blev det lite tajt om tid när så många bilder skulle tas, men som det proffs hon är levererar hon utan tjafs!

Förutom mina ordinarie uppdrag som journalist, stylist och PR-konsult så har det även droppat in en del reklamsamarbeten för mig i min roll som influencer. Jätteroligt! Men även det något som måste göras. Man kan liksom inte bara ta en bild med mobilen och tro att man är klar efter det (om någon kanske trodde det…). Nej, det är en tydlig brief från kund som sedan ska förberedas, fotograferas, filmas, redigeras, korrläsas, godkännas och därefter publiceras. Bland annat har jag promotat Readly och Apotek Hjärtat (ni hittar de respektive erbjudandena på min instagram @flinkenbergstyle).

Här ligger jag och läser ett modemagasin digitalt! Helt naturligt, haha…
Vissa har en charkbricka – jag har en beautybricka!

 

Jag har tackat nej till exakt alla inbjudningar och PR-jippon och event och liknande under denna extremt hektiska period. Det enda jag har prioriterat är jobbet och familjen. Eftersom jag tappade rösten tillfälligt (på grund av att spelat in drygt 40 röstanalyser som feedback till mina kursmedlemmar) fick jag avboka planerad medverkan i en podd (sköt upp det till i slutet av oktober). Hälsan, vänner och annat har fått vänta. Sorry! Men så är livet ibland. Har inte tränat överhuvudtaget, gått några godtyckliga promenader, inte fixat naglarna, knappt tvättat håret och gått upp några stresskilon. Men skitsamma – ibland ser livet ut så här! Jag accepterar det då jag vet att det inte är en permanent situation.

Passade dock på att återhämta mig någorlunda på Hotel Birger Jarl förra helgen med familjen. Så perfekt med staycation som det går fort att åka till.

Brukar äta fisk på restaurang som några av er kanske vet, men just denna gång valde jag KÖTT!

Ljuvligt att få sätta sig vid dukat bord och äta trerätters utan att behöva tänka på att handla, laga mat och diska.

Räck upp en hand ni som tycker att Toast Skagen är världens godaste förrätt! MÅSTE serveras med stekt bröd, mums…

Kunde spendera kvalitetstid med barnen och låta dem tala till punkt och hinna lyssna utan att känna mig stressad, vilket var välbehövligt.

Härligt att kunna ta av sig sminket och kasta sig ner i fluffiga hotelltäcken och lägga sig tidigt utan att sitta framför datorn till två på natten och panikjobba!

Nu har jag fyllt på lite energi igen! Denna vecka är också superintensiv, men inte lika jobbig som förra. Igår höll jag på en hel DAG bara med att fixa logistiken med returer av utlån för plagg och rekvisita till tidigare julfotograferingar mm. Det har varit kaos här hemma i huset med alla påsar och kartonger men nu är allt äntligen tillbakaskickat! Och idag kommer nya saker för nästa plåtningar, haha, det tar liksom aldrig slut… Imorgon är jag konferencier på detta intressanta event som jag delvis håller i – kom gärna dit om du är i Stockholm! Finns fortfarande lite biljetter kvar.

Kyckling, potatis, keso och ruccola – yes!

Efter det är det dags för mig att återgå till mitt mer ordinarie, hälsosamma liv med dagliga promenader, träning och mer balanserad mat igen! Går ju liksom inte att äta på restaurang flera dar i veckan, kasta i sig två Kexchoklad istället för lunch och sova 4-5 timmar/natt i längden. Nä, dags för lite egentid efter denna jobbpeak! Hur mår ni?

 

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras