När man får äran att styla riktiga kraftpaket till kvinnor!

Gud, börjar ju låta som en repig skiva nu, men det har varit en minst sagt intensiv start på hösten för min del! Jag har inte haft möjlighet att prioritera mina sociala medier, alls. Samtidigt så saknar jag den kontakten med er, mina läsare, så jag tänker prioritera annorlunda framöver faktiskt! Ska sänka ribban och ambitionsnivån något gällande vad mina blogginlägg ”måste” innehålla och istället bara ösa ut uppdateringar lite oftare. Så gör ju framgångsrika influencer och jag måste bli bättre på att inte övertänka så mycket utan bara producera material, helt enkelt. Får bli min nya approach!

Gällande mitt liv i övrigt så är det fortfarande fokus på mycket stylinguppdrag och intervjuer/fotograferingar vilket roar mig mycket! Då får jag utlopp för min kreativa sida och jag BEHÖVER verkligen den biten i min yrkesroll, för enbart skrivandet är inte tillräckligt för mig. Jag behöver kläder, färg, form, kombinationer, möten med människor, att se folk ”lysa upp” när de får på sig något man ser att de trivs i -en härlig känsla. Jag vill göra mer sånt!

Zeina i Monika framför plastgranen som vi använt SÅ mycket senaste veckorna!

Och så har jag gjort ett superkul jobb för M-Magasin med att intervjua och styla tre kända kvinnor som ska prata om julen. Monika Ahlberg, Zeina Mourtada och Mischa Billing. De är alla tre starka personligheter med vitt skilda karaktärer som man behöver ta hänsyn till gällande val av kläder och smycken.

Mischa får håret fixat av makeup-Anna. Kostymen från Hunkydory ÄLSKADE Mischa! Den älskade henne tillbaka, som ni kan se…

En riktig utmaning, men så otroligt kul och dynamiskt jobb i studion!

Vi blev alla inblandade väldigt upplyfta av den samlade kvinnokraften och skaparglädjen som uppstår när man jobbar MED varann i såna här situationer. Kul!

ASDASD

Jag var lite nervös inför att styla Mischa eftersom hon utstrålar sån pondus och integritet. Var rädd att hon inte skulle gilla plaggen jag valt åt henne. Men hon var underbart medgörlig och hoppade glatt i alla knasiga looks jag plockat fram utan att krångla. Så härlig inställning!

Hon sa ”Förut var jag mer tveksam och sa oftare nej när stylister ville testa nya looks på mig. Men nu känner jag mig för gammal för sånt. Jag tycker bara det är roligt när någon vill köra lite mer edgy looks!”.

Detta Kermitgröna, tvådelade stickade sett kommer från Nümph!

Hon blev väldigt förtjust i vissa av plaggen och ville behålla dem, vilket alltid är ett gott betyg. Då har jag läst av hennes stil någorlunda väl.

När jag arbetar med styling bär jag ofta helsvart. Kanske för att stilla sinnet från övriga färgstarka intryck med plaggen, med alla glittriga smycken och alla saker att hålla reda på i huvudet samtidigt. Min sköna outfit är från Zara (inklusive bootsen som jag ÄLSKAR) och halsbandet är från Ioaku.

I vanlig ordning så förbereder man som stylist kanske 85% fler outfitkombinationer än de som faktiskt används på plats. Detta för att det är mycket värre att ha för lite kläder att välja på än tvärtom. Här är några jättefina looks och kombinationer som inte kom med helt enkelt – denna gång:

Jag har dock ytterligare en större plåtning (fast för amelia denna gång) med en känd skådespelerska på gång om en dryg vecka så jag tror att jag kanske sparar några av dessa looks tills den fotograferingen.

 

 

1 kommentar

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras

COPYRIGHT 2022 – NETSTYLE