Mängder av peppiga påsktips!

TIPSEN INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

Finns nog ingen högtid jag är så förtjust i som påsken! Eller okej, det ska väl vara julen då, förstås. Samtidigt så är det så otroligt stor förväntan kring jul och dessutom förknippat med ganska mycket stress. Påsken däremot, den är som en snabb smekning, som bara dyker upp nyfiket, ger hopp om vår och värme, ser till att glada färger och mjuka smaker dyker upp i våra hem och sinnen. Sedan drar den som en snabbfotad hare därifrån… Och där står man med sitt påskris och undrar vad som hände?

Jag klär mig sällan i gult, vilket är lite synd för gult är ju en färg som får upp humöret på en sekund! Här en limegul kostym från French Connection, som du hittar här Örhängen från Caroline Svedbom, klicka här. Pumpsen är från Stinaa J, klicka här. Den fina festväskan kommer från Atelier Fanny Castro, klicka här.

Om jag får lite feeling i veckan (mellan alla mina deadlines och jobbuppdrag…) så kommer jag att baka tillsammans med barnen. Det är mitt sätt att komma ner i varv under högtiderna. Kolla gärna in mitt recept för påskkakor som jag gjorde förra året!

Här har du lite härlig påsk- och vårshopping att roa dig med, om du är på det humöret! Ljuvlig klänning med cutout-detaljer, & Other Stories, klicka här. Randig keps, Acne, klicka här. Syrénlila väska, Adax, klicka här. Kedjehalsband, pfg Stockholm, klicka här. Chockrosa, matt läppstift med applikator, Ciaté, klicka här. Gul, lite boxig jacka med fransar, Gina Tricot, klicka här. Dekorationsvas, Jotex, klicka här. Regnbågsskimrande sneakers, Kurt Geiger, klicka här. Läpp- och nagelbalm från Kure Bazaar, klicka här. Eau de Parfum, Guerlain, klicka här. Rosa sammetsstaty föreställande Venus, HK Living, klicka här.

Jag har haft en ganska bra färgperiod klädmässigt de senaste veckorna och plockat in glada pasteller var och varannan dag. När vädret motarbetar en så kraftigt (snöfall i början av april) så får man ju göra det man kan för att pigga upp sig. Ovanstående outfit består av rosa kostymbyxor från MQ Marqet, klicka här. T-shirt från Daynight Casual, klicka här. Mockajackan från Jofama finns tyvärr inte till försäljning längre! De rosa sneakersen kommer från Steve Madden.

Önskar så att dessa vackra dukningsbilder är tagna från mitt hem, men så är det inte. Inspirationsbilderna kommer från Fyrklövern och deras påskporslin. Men det går ju utmärkt att ha detta som målbild inför påskmiddagarna i veckan som kommer!

Ovanstående kombination (som jag beställde på restaurang i Båstad förra sommaren) tänker jag äta minst en gång i påsk: smetana, löjrom, hackad rödlök och gräslök, citron och surdegsbröd. Rena, enkla smaker och så löj(rom)ligt gott!

Barnen är egentligen för stora för äggjakt, men det skiter jag i. Jag kör detta år efter år och tycker det är roligare än dom…

Jag har börjat rensa i mina skåp och sorterat ut en massa bråte. Så otroligt förlösande, jag försöker göra en storstädning varje säsongsskifte. Nu är det dags för stora vår/sommar-fixet.

Här har vi lådan med alla kalaspryttlar!

Ännu mer shoppinginspo i vårens tecken! Statementörhängen av strass, Caroline Svedbom, klicka här. Grön glasvas, Bloomingville, klicka här. Doftljus, Voluspa, klicka här. Läderballerinas i ljusblått skinn, & Other Stories, klicka här. Syrénlila servettset, Ellos, klicka här. Korallfärgad ögonskugga, Clarins, klicka här. Ljusgul kalvskinnsväska, Céline, klicka här. Fjäderlampa, Eos, klicka här.  Vårens härligaste blommiga klänning, & Other Stories, klicka här.

Snart är mitt välstädade dressingroom kaos igen, av alla kläder från presskontor som strax anländer…Veckan som kommer behöver jag förbereda flera stora fotograferingar där jag är ansvarig för både styling och intervju. Jag har även en del att fixa med gällande min kursverksamhet Viktcoach + en del andra sidouppdrag. Vad ska du hitta på i påsk, ska du åka bort eller vara hemma?

 

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras

COPYRIGHT 2022 – NETSTYLE