En vecka med sorg, glädje, återhämtning och balkongfix

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Slutet av april kommer för alltid att vara känslosamt förknippat för mig. Detta för att min storasyster Carina dog då.

Varje år sedan dess (nu är det två år sedan hon gick bort i cancer, alldeles för tidigt, efter ett mycket hastigt sjukdomsförlopp) så uppmärksammar vi henne, jag, mamma, min andra storasyster och Carinas bästa väninna Eva.

Min syster Marianne är duktig på både matlagning och dukning. Hon har bott flera år i Shanghai vilket kanske märks!

Jag tycker det underlättar min sorg att vi samlas och pratar om henne under dessa ordnade former. Det känns värdigt och respektfullt och jag får lite lättare att hantera känslorna då jag delar dem med andra. Vi kan även tillåta oss att skåla och ha trevligt tillsammans och skratta åt fina minnen vi hann skapa tillsammans med Carina.

Vi har även hunnit fira livet denna vecka då min storebror fyllde 60 för några veckor sedan och vi firade honom med burgare av den lite finare kalibern och biovisning på Capitol av klassikern ”Papillon”.

Jag har även varit på event för Synoptik (mer om det senare i bloggen MEN om du vill fynda snygga designer-solglasögon till rabatterat pris så PASSA PÅ NU då du får 30% rabatt med koden SOL30 som gäller t.o.m den 4 maj!).

Och så har jag vårstädat balkongen inför säsongen. Vår ”lilla” balkong (som vi tyvärr nästan aldrig använder…) alltså. Dynor och duk från Chamois och min kaftan kommer därifrån också. Konstväxter från Art Flowers och äkta växter från Plantagen. Mina tofflor kommer från H&M, klicka här (stora i storlek! Jag har 38 och bär vanligtvis stl 40). Det runda mosaikbordet köpt på en sajt jag tyvärr inte minns namnet på. Stolarna är från Grythyttan.

Jag har även hunnit spela in en del samarbetsfilmer samt Reels för Pinterest (följ mig gärna där för DIY-inspiration, stylinghacks och annat!) och Instagram. När jag ser igenom veckans bilder så märker jag att temat av någon anledning har gått helt i blått/vitt!

Vet inte varför, helt oplanerat, bara blev så, haha. Ovanstående blus kommer från & Other Stories och är helt ljuvlig (ja, samma blus som Tilde fick ha på amelia-bilderna!). Du hittar blusen här. Jeansen älskar jag och de kommer från Odd Molly, du hittar dem här.

Den här veckan blir lite mer intensiv och mindre tid för återhämtning. Men jag är redo och fulltankad med energi. Tvillingarna fyller år och jag har en hel del jobb att lösa. Hoppas du har haft en fin helg och att du får en bra vecka!

2 kommentarer
  1. Fattas mig en syster också som dog i slutet av april för sjukt många år sedan så jag delar din sorg. Tvärtemot dig vill jag gärna ha en dag för mig den dagen, var i mina egna tankar och känslor. Brukar glädjas lite åt att Kungen fyller år på Valborg, samma dag då min syster dog. Kungen asså, han är ju så skön! 😄

    1. Beklagar förlusten av din syster, Anna! Vi har ju alla olika sätt att hantera sorgen på. Jag behöver också tid för mig själv emellanåt att kunna tänka och fokusera på min syster, ostörd av andra. Men just på årsdagen tycker jag det känns högtidligt och värdefullt att få dela denna stund med mina närmaste, då vi delar med oss av fina minnen av henne. kram!

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras

COPYRIGHT 2022 – NETSTYLE