Marbellaplanering, promenader och mentalistmöten

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Av rubriken att döma så förstår du kanske att mina arbetsveckor ser ganska annorlunda ut. Jag vet ju på ett ungefär i förväg vad som ska hända, men inte helt och hållet. Den här veckan har jag varit med om flera roliga saker. Jag ska försöka guida dig igenom de olika händelserna!

Kattis fruktbricka var sjukt imponerande!

Inledde i måndags med att planera en kommande tjejresa till Marbella hos väninnan Kattis som bor i närheten av mig. Vi är fem stycken förortsmorsor som ska bo i en större lägenhet med pool, gå på marknad på lördagen och köpa roliga stråväskor, äta god mat på trendiga restauranger och sola och snacka skit. Jag är löjligt förväntansfull då jag inte varit utomlands på evigheter och särskilt inte en sån här resa!

Och så har jag varit och gjort naglar hos Nail Democracy i Kista, vilket verkligen var välbehövligt. Jag har inte förlängning utan enbart förstärkning. Ska spela in ett samarbete nästa vecka där händerna syns en del så det känns bra med fräsch manikyr igen.

Baristaskillsen på Söders fik är on point som synes!

Då mina uppdrag med styling inför stora fotografering för olika magasin blir allt fler så har jag insett att jag inte fixar att göra dessa helt ensam, även om jag vill. Det är väldigt slitsamt och miljarder saker att hålla reda på samtidigt. Jag gör ungefär tre personers jobb på en, på hälften så lång tid. För att kunna effektivisera detta behöver jag en assistent och jag har intervjuat härliga Samuel för detta uppdrag. Han är bara 17 år men jättebegåvad, artig och ambitiös. Går naturprogrammet på gymnasiet fortfarande så vi får se hur mkt han kanske hinner sommarjobba senare åt mig. Kul!

Självklart har jag försökt gå mina promenader som vanligt. I övrigt har det blivit otroligt skralt med träning eftersom jag fått väldigt mkt intervju- och skrivuppdrag som slukat mycket tid de senaste veckorna. Jag vill gärna få till mer träning men är just nu för lat för det faktiskt.

Än så länge bara skogspromenader, men snart drar jag igång med löpning och styrketräning också…

Och så har jag träffat mentalisten Henrik Fexéus inför ett hemma hos-reportage för Sköna Hem. Han är väldigt intressant och lätt att tycka om. Jag förstår varför Camilla Läckberg alltid har talat så varmt om honom.

Camilla är för övrigt (enligt Henrik) världsbäst på gåvor och planerar presenter i flera månader åt folk som står henne nära. Exempelvis har hon låtit beställa denna coola tavla av någon hiphop-konstnär som gjort ett specialmotiv med Stripe, Henriks favoritkaraktär från Gremlins (han älskar Gremlins…) . Denna tavla och en massa annan kul nördrekvisita hittade vi i Henriks boende.

Extremt förtjust i den här mörkgrå sidenblusen från Hunkydory och bär den väldigt ofta till jeans, tycker det blir en cool kombo! Jeansen är från KappAhl men verkar tyvärr vara slutsålda online. Det finns en väldigt snarlik modell från & Other Stories dock som du hittar här!

Visst blev mina naglar snygga?

Kul att liva upp såna här dämpade outfits med färgglada accessoarer. De gröna pumpsen kommer från By Malene Birger, köpta för länge sedan. Armbanden är från ByBorn. Ringar från pfg Stockholm och Astrid & Agnes. Halsband från By Jolima.

Och så har alla barn i vanlig ordning haft mängder med aktiviteter och olika tävlingar/matcher inom sina respektive sporter. Det är fotbollsmatcher och cheerleadinguppvisningar. Här är min dotter Elsa med sin tävlingsfrisyr (tar låååång tid att fixa lockar i hennes hår då hon har så tungt och långt hår…).

Veckan som kommer ska jag göra två stora hemma hos-reportage, skriva klart mängder av texter, spela in samarbetsfilmer och göra en makeover av våra uteplatser. Hur har din vecka varit, vad ser du fram emot den närmaste tiden?

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras

COPYRIGHT 2022 – NETSTYLE