Hemmahäng och bortasväng

Har man miljarder grejer inbokat i agendan är det lätt hänt att bli panikslagen och hamna i ett paralyserat tillstånd och bara scrolla instagram, typ… Haha. Någon som kan relatera? Men jag har försökt kötta på en dag i taget denna vecka. Strunta i hur många deadlines som flåsar i nacken och försökt gneta på.

Kyckling och potatis och rotfrukter i ugn! Håll i hatten, JAG har lagat mat…

Jag har lämnat in tre stora jobb, ett hemma hos-reportage med Henrik Fexeus för Sköna Hem (det var ett ENORMT redigeringsjobb att korta grundtexten som låg på makalösa 62000 tecken och få ner den till 12.000 tecken…phew!), en ytterligare intervju med Tilde de Paula med fokus på träning, en omslagsintervju med Charlotte Perrelli.

Eva i solen på altanen! Vi lyckades tajma in en riktigt solig dag för lunchen.

Mellan allt skrivande bjöd jag hem mamma, min äldsta syrra Marianne och vår väninna Eva, på lunch. Vi ses någon gång varannan månad typ. Dricker vin, äter trerätterslunch, surrar, skvallrar och har oss. Lika mysigt varje gång!

Det blev bruschetta med stekt bröd, cocktailtomater, burrata och basilika till förrätt. Jag är ju rätt begränsad inom matlagning men detta klarar även jag av…

Och så hemgjord glass på två ingredienser, med pecannötter på (recept hittar du här).

Är i sämre form än på länge, helt otajmat inför kommande sol- och badsemester om två veckor, men vaffan gör man liksom… Det blev inte bättre efter denna vecka. Haha!

Dagen efter drog jag och fotograf-Stephanie till Hälleforsnäs (en BRA bit utanför Stockholm!) för att göra hemma hos-reportage ute hos härliga Yvonne Ryding. Hon bor i ett väldigt spektakulärt boende, som ett Pippi Långstrump-hus. Vi hade otroligt mycket att prata om och jag ville aldrig åka hem. Vill fira jul hemma hos Yvonne!

Tyvärr var det regnigt och kallt just den dagen, men det kommer gissningsvis att publiceras senare på hösten ändå så det blir säkert rätt stämning på bilderna inför det.

Kolla vilken GIGANTISK utomhusbelysning hon har!

Nu är jag HELT slut som artist och behöver sova i 25 timmar i sträck denna helg och bara fixa och pyssla och städa i lådor och landa lite känner jag. Sen är det på’t igen nästa vecka med mängder av styling- och skrivuppdrag igen!

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras

COPYRIGHT 2022 – NETSTYLE