Invigning av La Botanica

I måndags var det invigning av restaurangen La Botanica i Westfield Mall of Scandinavia. Jag tog med mig min dotter Elsa som sällskap!

Vi råkade matcha bakgrunden på fotoväggen oerhört bra, hehe…

Vilken helt fantastisk buffé som bjuds här! De serverar mat från hela världen, i ena änden fanns det asiatisk touch med sushi, supermumsiga dumplings, friterade räkor och annat gott. Sedan fortsatte det med sliders, pizza, tacos, pasta, skaldjur och ett otroligt välkurerat rotisserie med olika sorters kött och fågel.

Den stora attraktionen på La Botanica är dock det enormt väl tillagna dessertutbudet, som är på en nivå jag inte har sett tidigare i bufféväg i Stockholm. Mängder av dekorativa och jättegoda bakverk.

Och när vi trodde att det inte gick att erbjuda mer sötsaker så insåg vi att det fanns en baksida av dessertväggen och på den sidan gömde sig själva godisgången med mängder av burkar med olika karameller och godissorter! OCH en mjukglassmaskin med valfria tillbehör… Jösses!

Jag hälsade på kändisar och mediaprofiler som min dotter inte hade någon aning om vilka de var (stora frågetecken på alla som är 35+) och själv hade jag ingen aning om alla tydligen jättestora kändisar på TikTok som var bjudna (mestadels yngre stjärnor) som min dotter ivrigt upplyste mig om.

Killarna i Panetoz kände vi dock båda till! Så jag tvingade Njol från gruppen att ta en för laget och posera med Elsa på bild, vilket han glatt gjorde. Och Elsa skämdes ihjäl över att ha en så cringe morsa som ber kändisar att vara med på bild med henne…

Vi åt så mycket att det i princip var helt omöjligt att få ner en enda smula till. Och jag kände att det var totalt orutinerat att komma hit i tajta jeans. Så nästa gång tar jag en empireskuren klänning och går all in istället!

Utanför restaurang La Botanica så kan man roa sig i aktivitetscentret med radiobilar, minigolf, bowling, shuffleboard mm. Vi hade sett fram emot det men var i ärlighetens namn alldeles för proppmätta för att orka göra något efter vår bufféfest.

Designer Peter Englund passade i alla fall på att bejaka sin leklust!

Ett tips till dig som planerar att besöka restaurangen med din familj eller kompisar, är att köra aktivitetscentret INNAN och bygga upp aptiten. Och sedan avsluta med buffén.

TACK La Botanica och Wonderland Event för superbjussigt och lyxigt event. Hit kommer vi gärna igen (vilken TUR att vi råkar bo i närheten)!

 

6 kommentarer
  1. Herregud så mkt gott! Ska till Sthlm under höstlovet och kommer ta med familjen för ett besök där då. Tack för tipset!

    1. Ja, gör det – men se till att komma dit riktigt hungriga och ha inte åtsittande jeans på er, hehe…!

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras

COPYRIGHT 2022 – NETSTYLE