Välkommen på VIP-bloppis och modemingel!

Nu är det äntligen dags för en bloppis fast i liveformat denna gång! Och detta blir ett lyxigare VIP-event till bloppis eftersom det bjuds på cava och tilltugg och generösa goodiebags till er som shoppar.

När: söndag 8 oktober mellan 12:00-16:00
Var: Hotell/restaurang Hasselbacken på Djurgården i Stockholm (Pastrybaren).

Här ska rensas minsann!

Det är öppet hus mellan 12-16 så kom när du har möjlighet! Även om jag törs påstå att de bästa sakerna brukar ryka direkt, så vill du göra riktigt bra fynd ska du hänga på låset redan klockan 12…

Klockan 13 och 15 kommer jag att dela med mig av stylinghacks och ge dig råd om hur du blir mer modemodig. Begagnade (men även helt nya) godbitar från designermärken och budgetkedjor. Vissa plagg har lapparna kvar och har enbart använts vid fotograferingar (eller inte alls).

Vi kommer att mingla tillsammans, dricka bubbel, lyssna på skön musik och ha en helt kravlös och skön eftermiddag tillsammans, helt enkelt. Läs mer om eventet här och dela gärna den länken till dina väninnor!

 

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras

COPYRIGHT 2022 – NETSTYLE