TIPSEN INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Lite grått med enstaka inslag av höstglödande färger – så klär jag mig helst i oktober! Stickat och denim möter guld och plommonfärgade läppar. Min hud är väldigt torr och just kombinationen av torr luft inomhus och temperaturväxlingar till kallt väder gör att jag behöver återfuktande hudvård.

Guldfärgad väska, Stina Goya, klicka här. Pyjamasset med fuskfjädrar, Lindex, klicka här. Kabinväska, Louis Vuitton, klicka här. Sammetsstol, 2-pack, Jotex, klicka här. Mary Jane-pumps, & Other Stories, klicka här. Läppglans, By Terry, klicka här. Ring, Sif Jakobs, klicka här. Tyllkjol, Arket, klicka här. Höstbukett, Euroflorist, klicka här. Kuddfodral, Gina Tricot, klicka här. HSR Lifting Cream, Babor, klicka här. Lila metallicpumps, Deichmann, klicka här. Stickad tröja med rosetter, KappAhl, klicka här. Utsvängda jeans, & Other Stories, klicka här.

Har också varit och gjort höstfina naglar hos Depend Beauty Bar som ligger på Åhléns City i Stockholm. Du minns kanske hur imponerad jag var över hur länge de höll förra gången (fyra veckor!). Nu blev det en grå, vacker nyans som jag tycker är väldigt snygg.

 

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras

COPYRIGHT 2022 – NETSTYLE