Lite sparkande i höstlöven

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Är inne i en period nu då jag liksom härmar naturens färger i mina klädval. Inte likt mig då jag vanligtvis trivs i starkare kulörer. Men tycker det är mjukt och skönt med lite lugnare nyanser, gärna i gosigare material.

Foundation, Lumene, klicka här. Läppstift, Clarins, klicka här. Brynmascara, Depend, klicka här. Strumpbyxor med insida av fleece, H&M, klicka här. Nagellack, Dior, klicka här. Stickad klänning, French Connection, klicka här. Tofflor, KappAhl, klicka här.

Tips! Ta bort det medföljande bältet från ditt ytterplagg och addera ett avvikande skärp istället. Då får plagget mer karaktär.

Jacka, Gina Tricot, klicka här. Bälte, Valentino, klicka här. Alpackavantar, Arket, klicka här. Teddyväska, Max Mara, klicka här. Chelseaboots, Kurt Geiger, klicka här.

 

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras

COPYRIGHT 2022 – NETSTYLE