✅ Har du gått Charlottas Viktkurs och var nöjd med innehållet?
✅ Är du redo för en djupdykning i det mentala gällande hälsa?
✅ Upplever du en ”tomhet” efter den första kursen och behöver mer guidning kring kost och hälsobalans?
✅ Behöver du fler konkreta recept och listor på enkla livsmedelsbyten?
✅ Nådde du dina delmål i den första kursen och vill ha hjälp med fortsatt struktur för nuet och framtiden?
✅ Nådde du inte dina delmål i den första kursen och behöver fler verktyg för att nå dem?
✅ Kan du tänka dig att addera enklare hemmaträning utöver promenaderna?
✅ Är du nyfiken på fler smarta strategier kring energiberäkning, mängdlära och planering?

Bockar du av två eller fler punkter ovan ska du anmäla dig till Charlottas Viktkurs 2.0!
Se informationsfilmen nedan:

Vad är Charlottas Viktkurs 2.0?

En fortsättningskurs som är ett 4 veckor långt vikt-och hälsoprogram online där du lär dig att fortsätta gå ner i vikt på ett hållbart sätt, eller bibehålla din nya vikt genom en balanserad kost- och rörelsestrategi.

Fokus i denna kurs ligger på att bemästra vanor och fortsättning. Målet är att göra dig som kursdeltagare medveten på hur du behöver tänka och agera för att ansvara för en hållbar och beständig hälsa – inte bara ”släcka bränder” genom kortsiktiga viktnedgångar.

Exempel på delar i det nya kursmaterialet är: 
➡️ Hitta ditt fortsättnings-varför och jobba mer med inre driven motivation
➡️ Så ska du tänka kring lightprodukter (med de nya rönen) samt fullfeta produkter
➡️ Tålamodstolvan – 12 sätt att träna upp delayed gratification
➡️ Ansvarssäkra ditt välmående
➡️ Fördjupning i områdena disciplin och distraktion
➡️ Vanligaste dolda fett- och sockerfällorna och vad du kan välja istället
➡️ Mer kunskaper om energi- och näringslära
➡️ Konkreta recept för frukost, lunch och middag (inklusive närings- och kaloriinnehåll)
➡️ Innovativa tips kring snedstegsmaten och hur du kan fortsätta att njuta av pizza, såser, godis, snacks – med hjälp av mängd/innehållskontroll
➡️ Powerpromenader – få ut mer av dina dagliga steg och vardagsmotionen
➡️ Lättare styrketräningsövningar som du kan göra varsomhelst med hjälp av av enbart kroppen som motstånd samt verktyg som stol, ryggsäck, PET-flaskor mm
➡️ Fortsatt guidning av psykologisk karaktär för att hjälpa dig överkomma mentala blockeringar kring mat, vikt och rörelse

Utöver materialet ovan har jag även lagt in nödvändig repetition från den första kursen, då det är basfakta som inte ändras och vars innehåll vi ständigt behöver påminnas om. Exempelvis ”Sällanmål”, ”Så räknar du kalorier”, ”Checklista för bra råvaror”, ”Så mycket ska du äta”, ”Calory Cycling”, ”Mängdlära och portionskontroll” med mera. Du kan behöva fräscha upp kunskaperna om detta, därför ligger detta material som repetition på kursens startsida.

Första kursen startar 1 augusti 2023!

Precis som i första kursen så fokuserar vi på att planera framsteg, snedsteg och steg. Inga förbud, ingen bantning, inga extrema kalorirestriktioner. De enklare styrketräningstipsen i Charlottas Viktkurs 2.0 är helt frivilliga och inte obligatoriska. Du kan gå den nya kursen utan att göra dem, om du fortsätter att upprätthålla din vardagsmotion med promenader och steg. Däremot rekommenderas starkt att göra styrketräningsövningarna då de hjälper dig att nå en hälsobalans och ett välbefinnande.

Varje morgon kl 06:00 publiceras ett nytt kursmaterial i form av antingen videofilmer, textartiklar eller röstfiler, som du kan gå igenom när det passar dig.
⚠️ Tidigare kurser har varit på 50 dagar. Nu är alla kurser 4 veckor (28 dagar). Detta på grund av feedback från tidigare kursdeltagare som ville ha mer innehåll på färre antal dagar. Du får alltså tillgång till lika mycket material som i tidigare kurser. Detta innebär att vissa dagar så kommer det både en röstfil, en artikel samt en video. Ytterligare önskemål från er som tidigare har gått kursen har varit just möjlighet till en fortsättningskurs samt fler röstfiler – och båda dessa sakerna har vi tillgodosett.

Du kommer att ha tillgång till kursmaterialet i fyra veckor efter att kursen avslutats.

Vänligen notera att även Charlottas Viktkurs 2.0 baseras på egenansvar och att du är mottaglig för att ta till dig informationen du får i filmerna, röstfilerna och materialet som ges. Du rapporterar alltså inte in dina resultat eller får individuell feedback av Charlotta (däremot kan du ställa frågor via mail). Charlotta lägger upp tydliga direktiv på kurssidan dagligen, för att du ska kunna nå dina mål.

Hur funkar det rent praktiskt?

Du anmäler dig genom formuläret här nedan och avvaktar sedan bekräftelsemail från oss. Kvitto och inloggning till kursprogrammet kommer via mail innan kursstart.

Vad kostar det?

1995 kr inklusive moms.
Du betalar via Swish, faktura eller genom delbetalning räntefritt (endast aviavgifter tillkommer). Swish och faktura betalas innan kursen startar. Webbtjänster för viktminskning ska räknas som skattefri friskvård, läs mer om friskvårdsbidrag i frågor & svar. Du bör dock kontrollera detta med din arbetsgivare/Skatteverket.

NYHET: Nu kan du betala via Epassi!
NYHET: Nu kan du dela upp betalningen räntefritt!
En avbetalning på 1995 kronor med 0% ränta med en återbetalningstid på 4 månader, med 4 avbetalningar om 499 kronor samt 49 kronor i aviavgift: 
Ränta: 0% – Effektiv ränta: 57,48% – Total avgift: 196 kr – Total summa att återbetala: 2191 kr. Den effektiva räntan är pga aviavgifterna.
Vid delbetalning görs en kreditupplysning. Första fakturan betalas innan kurstart.

Vid frågor: viktkurs@netstyle.se

Varmt välkommen tillbaka!

  GÖR DIN BOKNING HÄR!

    

    

   SWISH - NETSTYLE KURS - 1995:-

  NR: 123-3856150 - QR-KOD

   

  EPASSI: REGISTRERA DIG FÖRST OVAN, KLICKA SEDAN HÄR