Detta avslöjar din favoritfärg om dig

TIPSEN INNEHÅLLER AFFILIATE-LÄNKAR

OK, vi erkänner direkt – den här typen av ”tester” älskade vi att läsa redan som fjortisar då vi bläddrade i Frida och Starlet. Men faktum är att kvasivetenskapliga studier fortfarande lockar oss. Vilka färger dras du till när det gäller kläder, inredning, bilar och annat? Kan din favoritfärg faktiskt avslöja hur du är som person? Läs mer får du se…

VIT

Din karaktär präglas av lugn och många uppfattar dig som blyg och tillbakadragen. Men det handlar mer om att du gillar att iaktta och studera istället för att kasta ur dig åsikter eller göra saker ogenomtänkt. Du är balanserad, uppriktig, strukturerad och bra på att hålla fokus – det är du som har koll på viktiga papper och ser till att ingen glömmer att packa med pass eller missar matsäck till barnens skolutflykter. Bakom den svala ytan vilar en ambitiös person som mycket målmedvetet siktar mot högt uppsatta karriärmål och ofta är självförsörjande.


+ Created with APPRL

ORANGE

Humor är ditt signum och du får folk att skratta tack vare att du är så rolig och snabbtänkt. Du trivs med att stå i centrum, håller gärna tal, arrangerar fester, klär helst ut dig på maskerader, är tävlingsinriktad och prioriterar som sagt att ha kul. Konflikter duckar du gärna för, liksom jobbiga eller tråkiga situationer. En del uppfattar dig som ytlig och du tenderar att skapa en del drama omkring dig. Men du är också sedd som innovativ, ambitiös och inte rädd att pröva något nytt.

BLÅ

Du avskyr stress, älskar lugn och ro och föredrar att ha det organiserat och prydligt omkring dig. Du trivs bäst när du får planera saker i förväg och gillar inte överraskningar. Många skulle beskriva dig som konservativt och romantiskt lagd. Harmoni är viktigt för dig och det är alltid ordning och reda i din handväska eller i dina kökslådor. Dina vänner ser dig som en god lyssnare och vänder sig gärna till dig när de vill be om råd då de anser att du är pålitlig. Du blir mer motiverad av beröm än att tävla.

ROSA

Du dras till estetik och de finare sakerna i livet och är en äkta livsnjutare. Ibland kan du ha svårt att motstå frestelser och en del kan uppfatta dig som aningen lättjefull. Du trivs när andra omkring dig mår bra och är en omvårdande och pysslig person – dock aningen opraktisk. Du unnar dig nya saker ofta, är generös med både pengar och komplimanger och har en förmåga att skjuta upp problem och fokusera på det positiva.

GRÖN

Som person är du harmonisk och har en god självkänsla. Du ställer alltid upp, värdesätter lojalitet och trivs att tillbringa tid utomhus, i naturen. Du är nyfiken och testar gärna nya saker, maträtter och reser till okända ställen. Personer som dras till grönt har ofta bra koll på sin ekonomi, är organiserade och byter sällan jobb eller partners, utan gillar långsiktiga relationer.

GUL

Din energi är positiv och du uppfattas som en glädjespridare av andra. Du är spontan, jordnära, inlevelsefull och visar gärna dina känslor genom konkreta handlingar. Du är även lite rastlös, kan tappa fokus ibland, inte den bästa lyssnaren – trots detta är du populär bland dina vänner då de känner att du är lojal. En del uppfattar dig som naiv, just på grund av din optimism, men det är felaktigt. Däremot låter du dig sällan slås ned av motgångar och den framåtandan är beundransvärd. Du är bra på att sätta igång saker och planera, men inte på att slutföra dem. Enligt många psykologer är gult den färg som väcker allra starkast känslor.

SVART

Du är seriös och kontrollerad och har svårt att anförtro andra dina svagheter och gillar inte att delegera viktiga uppgifter. De som inte känner dig kan tycka att du har svårt att visa känslor eller är introvert, men du har en väldigt underfundig humor, är bitsk och sarkastisk då du känner för det och du får ofta din omgivning att skratta och bli nyfikna på dig. Du är ofta lite reserverad och kan ha en ovanlig hobby eller oväntad talang.

LILA

Du är oblyg, kreativ och törs säga vad du tycker. Folk uppfattar dig som utåtriktad och högljudd, någon som tar plats. Du skäms inte för att säga saker högt och älskar vackra saker och att vistas i fina miljöer. Du söker dig gärna till spännande destinationer genom att resa mycket. Du utforskar gärna dina spirituella sidor, antingen genom att gå till spåtanter eller att genom att tolka egna synska förmågor. Dina kreativa och passionerade sidor får ta mycket plats och du älskar att dagdrömma.

RÖD

Du har en unik förmåga att leva i nuet och inte vara rädd för att ta tillvara på tillfällen som ges. Du är framgångsrik i affärer och inte blyg utan tar för dig om det behövs. Din kreativitet och energi är beundransvärd och du behöver inte sömn eller återhämtning lika mycket som andra. Du slösar inte din tid på oviktiga saker och är inte den som ältar bekymmer. Andra ser dig som modig och du gillar deras uppmärksamhet. På minussidan är att du kan vara självcentrerad, explosiv, ha starkt temperament och brusa upp.

BRUN

Du är envis, vänlig, bekväm, försiktig och sparsam av dig. Får du välja så gör du som du alltid har gjort och tvära kast är inget som lockar dig. Enkelhet och utan krimskrams är det som lockar dig och du är ganska bekväm och prioriterar komfort före dekadens och yta. Du vill inte stå i centrum, är rätt så reserverad och gillar naturen. Du är praktiskt lagd, känslig och ganska konstnärlig, ofta duktig på matlagning.

Av Charlotta Flinkenberg (som föredrar rosa) Foto Pexels Källor Psychology Today, Weekly World News, Colourpsychology.org

 

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras