Vinn en Xplora4 mobilklocka, värd 1995 kr!

Denna mobilklocka, Xplora 4, värd 1995 kr, i rosa eller blått kan bli din/ditt barns.

Allt du behöver göra är att skriva i min bloggs kommentarsfält och motivera varför denna mobilklocka skulle underlätta i just er vardag.

Bäst formulerade motivering vinner.

LYCKA TILL!

En dag för några somrar sedan var jag och Amina ute på tomten. Jag fixade i trädgården och Amina ”hjälpte till”.
Kommer inte ihåg med exakt vad som hände men hon ruttnade på att ”hjälpa till” och jag sa att ”jag är snart klar och då kan vi leka”.
Jag vände ryggen mot henne i typ en sekund och när jag vände mig tillbaka var hon borta. Började panik ropa men fick inget svar. Tog ett Ben Johnson -varv runt huset men ungen var borta.
Jag skyndade upp till ytterdörren. Låst. Inte inne med andra ord. Och inte på tomten.
Kan Aliens ha tagit henne och vad ska dom i så fall ha henne till?
Om inte Aliens så kan hon inte ha hunnit så långt på så kort stund, men vart var hon då?
Det var då som jag första gången tänkte att om hon skulle ha en liten ”tracker” på sig så skulle jag kunna se direkt i mobilen vart hon tagit vägen. Bara någon minut senare hittade jag henne på grannen Pers tomt.
Vi började genast kolla om man inte kunde skaffa någon liten tracker att fästa i t ex hennes byxor (bra för små barn och svartsjuka partners).
Vi googlade och hittade inget som svängde och vi började prata om att ta fram och utveckla en egen tracker men så stötte vi på denna produkt.
Xplora är en klocka, mobil och tracker i ett (men har inte internet, sociala medier eller spel).
Med den kan man ringa och ta emot samtal, ta emot textmeddelanden och svara med att skicka textmeddelanden (förinställda) eller ljudmeddelanden (Amina läser textmeddelanden vi skickar men svarar oftast med ett inspelat ljudklipp).
Men framförallt kan vi i den tillhörande appen se var Amina är någonstans och även få meddelande när hon lämnar den förvalda zonen (t ex vår tomt eller skolan).
Xplora har även ett skolläge och detta kontrollerar föräldrarna i appen på sin mobil och gör att den bara fungerar som en klocka och inte som en mobiltelefon så att den stör på lektionerna.
Glad födelsedagstjej

När Amina fyllde 7 år förra månaden fick hon denna mobilklocka i födelsedagspresent.

Nu har hon blivit såpass stor att hon promenerar till grannkompisar själv och då kan det vara skönt att kunna kontakta henne och att hon kan kontakta oss.

Vi brukar ringa upp henne och ha henne med i telefonen tills hon kommit fram och sen får hon ringa oss när hon ska promenera tillbaka.

Mobilklockan funkar tydligen inte bara för oss föräldrar som en säkerthetsfunktion utan också för barnet som en betjäntsklocka.

Amina kan skicka hundra ljudmeddelanden från sitt rum dvs hon slipper prata med oss så att det blir en envägs kommunikation där hon ber oss hämta vatten, kolla vilken mat som ska serveras till middag, när maten är färdig, om maten kanske kan serveras på rummet osv.

 

Vi har lagt in några få nummer till närmsta familjen som hon kan kommunicera med.

En annan sak som känns bra med denna mobilklocka är att när hon inte är hemma och kanske blir ledsen eller bara vill komma hem så kan hon kontakta oss direkt och behöver inte be om att få ringa hem.

Sånt kan ju kännas extra jobbigt om man är hos en kompis som man  blivit tillfälligt osams med.

När hon har den på sig så vet vi vart hon befinner sig under hela tiden och vi kan skriva in knappa in förvalda säkra zoner och då blir vi informerade om hon lämnar dom.

Klockan har även en SOS knapp.

 

Har du några frågor om Xploras mobilklocka så gå in HÄR 

Var med och tävla om att vinna en sådan här mobilklocka till ditt barn.

Allt du behöver göra är att skriva i min bloggs kommentarsfält varför denna mobilklocka skulle underlätta för er i just er vardag. (finns i färgerna blått och rosa). 

Tävlingen avslutas på söndag midnatt, den 17 november.

Ev vinstskatt betalas av vinnaren.

Lycka till!

Kram, Doreen

93 kommentarer
 1. Åh denna hade underlättar för mig som föräldrar då min son oftas aldrig har Batterier på mobilen o ja får springa ut o leta efter honom. Detta hade vart super o se vart han är o kunna nå honom o även han kunna nå mig vid behov men bara det att ja kan se vart han befinner sig är ju super o slippa vars orolig när han inte svara eller mobilen död.
  Detta hade vart en underbar julklapp till honom dessutom 🙏🙏🙏🙏🙏❤️

  1. Hej och tack för din fina motivering.
   Tyvärr gick vinsten till någon annan denna gång men håll utkik på min blogg för det kommer att dyka upp andra tävlingar och generösa rabatter av olika slag.
   Jag ska tjata på Xplora om att kanske få ge mina följare en rabbatkkod. Håll tummarna och tack igen för att du deltog i tävlingen.
   Kram, Doreen

 2. Klockan skulle definitivt få min lilla 8-åring att sluta tjata om en egen mobil, samt att jag börjar känna att vår walkie-talkie gjort sitt 🙂
  Jättefin liten smart produkt.

  1. Har en dotter i Aminas ålder som vi tänkt till våren skulle få börja gå från skolan och möta oss på lillebrors förskola för gemensam hemgång. Detta dela för att underlätta logistiken, men också för att ge henne lite frihet eftersom hon ofta får anpassa sig mycket efter sin bror p.g.a. att han är flera år yngre. Har funderat mycket på att det känns som ett stort, och även lite osäkert, steg och att kunna kommunicera längs med hennes väg om det skulle behövas skulle göra att det hela kändes mycket bättre. Den här klockan vore helt optimal för detta👌

   1. Hej Anna och tack för din fina motivering.
    Tyvärr gick vinsten till någon annan denna gång men håll utkik på min blogg för det kommer att dyka upp andra tävlingar och generösa rabatter av olika slag.
    Jag ska tjata på Xplora om att kanske få ge mina följare en rabbatkkod så morfar 90 mil bort kanske kan få sitt nummer inslaget. Håll tummarna och tack igen för att du deltog i tävlingen.
    Kram, Doreen

  2. Jag skulle vilja vinna denna mobil till min son Leo sju år gammal. Leos stoebror är tio och har en mobil och Leo vill så gärna ha en han med. Han har tjatat på oss föräldrar men vi tycker att han är på tok för ung för en mobil. Vi bor i skogen kan man säga och Leo brukar ta cykeln till kompisar som bor i närheten och det vore toppen då att hålla koll så att han kommer fram. Vore också toppen för de dagar då cyklar själv till fotbollsplan för att möta upp kompisar och sparka boll. Vår son är aktiv och tycker om att vara ute och vi vill att ska fortsätta vara det utan vi ska behöva oroa oss. Dessutom vill Leo ha en klocka nu när han lärt sig den så denna vore perfekt.

   1. Hej Nina och tack för din fina motivering.
    Tyvärr gick vinsten till någon annan denna gång men håll utkik på min blogg för det kommer att dyka upp andra tävlingar och generösa rabatter av olika slag.
    Jag ska tjata på Xplora om att kanske få ge mina följare en rabbatkkod . Håll tummarna och tack igen för att du deltog i tävlingen.
    Kram , Doreen

  3. Bästa Jovan, brate moja tack för din fina motivering.
   Tyvärr gick vinsten till någon annan denna gång men håll utkik på min blogg för det kommer att dyka upp andra tävlingar och generösa rabatter av olika slag.
   Jag ska tjata på Xplora om att kanske få ge mina följare en rabbatkkod. Håll tummarna och tack igen för att du deltog i tävlingen.
   Kram, Doreen

 3. HEJ!

  Varför ska Neo 7år få denna klocka 🤔
  Neo har önskat sig en mobiltelefon i två år och skickat brev till jultomten och hoppats!
  Neos mamma och pappa kommer inte att köpa någon mobiltelefon i år heller.
  Neo bor i ett villa område med mycket kompisar. Där vi bor har grannarna svängdörrar så barnen byter hus ofta.
  Mamma och pappa vill slippa känna oro och stress varje gång han är ute.
  Tänk vad en klocka skulle göra för vår familj och vardag!
  Och vilken utveckling det skulle bli för Neo.
  Kram Raoia och en pojke som önskar sig en klocka.

  1. Finaste Raoia, tack för din fina motivering.
   Tyvärr gick vinsten till någon annan denna gång men håll utkik på min blogg för det kommer att dyka upp andra tävlingar och generösa rabatter av olika slag.
   Jag ska tjata på Xplora om att kanske få ge mina följare en rabbatkkod. Håll tummarna och tack igen för att du deltog i tävlingen.
   Kram, Doreen

 4. Det skulle vara super med en sådan klocka då vår 7 åring också börjat gå själv till kompisar. Toppen att ha koll på var de är. Har vi tur så slipper vi tjatet om en egen telefon för en tid framåt.
  Med denna så kan hon ju dessutom kontakta sina kompisar som ev också har en sån klocka!

 5. Har inga ord för hur fantastiskt det vore att vinna en sådan klocka till min son Jacob då han inte klarar av att använda en Android mobil pga yttre omständigheter. (Lång story)
  Tack på förhand! ❤️

  FB: Selma Caglar Imas
  IG: @selmacaglar67

  1. Hej !!
   Det skulle vare kul att vinna. Vår 10 åriga dotter önskar en sån klocka som julklapp . Det skulle underlätta att nå henne när hon går hem själv från skolan, eller gå och köpa mjölk när mamman är trött🤪 . Jag håller tummarna !!🌹🌹🌹

   1. Hej Hanan och tack för din fina motivering.
    Tyvärr gick vinsten till någon annan denna gång men håll utkik på min blogg för det kommer att dyka upp andra tävlingar och generösa rabatter av olika slag.
    Jag ska tjata på Xplora om att kanske få ge mina följare en rabbatkkod så morfar 90 mil bort kanske kan få sitt nummer inslaget. Håll tummarna och tack igen för att du deltog i tävlingen.
    Kram, Doreen

 6. Hej! De ringde från fritids idag faktiskt och vår Victor har inte hittats på 45 minuter. Det hade kommit lite äldre killar till lekplatsen på skolan och retat och sagt elaka saker, vilket ledde till att min son blev ledsen och arg när de sa elaka saker till honom och hans kompisar. Detta har hänt förut 1 gång, att han gått iväg, och som förälder mår man inte bra när ens barn inte hittas och man sitter en bit ifrån och inte kan vara där och direkt börja leta efter honom.
  Jag tänker scenariot att kunna ringa upp hans Xplora4 klocka och direkt få kontakt med honom och prata honom tillrätta. Veta vart han är och hur han mår, kanske till och med se på GPS vart han faktiskt är. Vilket lugn det skulle skapa och en trygghet att snabbt kunna få kontakt och veta placering.
  Om jag vinner klockan så skulle jag vara grymt tacksam och bli en lugnare förälder.
  Victor hade gått hela vägen hem, ungefär 3 km, utan jacka och som tur var fanns min fru hemma som kunde öppna när han ledsen och besviken stod där ute…..
  Kram till dig Doreen!

 7. Vore perfekt till vår 8åring istället för en mobil som hon tjatar om. Särskilt bra när hon går till kompisar själv eller cyklar till affären. Vi har bott några år i Sydafrika och där är det inte möjligt för en lite tjej att gå själv någonstans, vilket har gjort att jag har lite svårt att slappna av även i Sverige, så denna klocka vore kanonbra för oss! Då kan vi ha kontakt och hon kan höra av sig när hon är framme hos kompisen eller ringa om hon glömt vad hon skulle köpa i affären.
  😍

  1. Hej Anneli och tack för din fina motivering.
   Tyvärr gick vinsten till någon annan denna gång men håll utkik på min blogg för det kommer att dyka upp andra tävlingar och generösa rabatter av olika slag.
   Jag ska tjata på Xplora om att kanske få ge mina följare en rabbatkkod. Håll tummarna och tack igen för att du deltog i tävlingen.
   Kram, Doreen

 8. Min son fyller snart sex år och en klocka från xplora hade varit ett fantastiskt redskap för både mig och min son i våran vardag. Han är en liten grabb som älskar att vara ute och han börjar med och mer försöka utforska området vi bor på. Han vill så gärna följa med sina kompisar till lekparken men han är lite för osäker för att gå själv. Det är så synd att detta ska hindra och begränsa honom och jag önskar att jag kunde hjälpa honom att våga testa sig fram lite. Genom en xplora klocka så skulle jag endast vara ett samtal bort vilket skulle vara en trygghet både för honom och även för mig.
  Tack!

  1. Hej Sandra och tack för din fina motivering.
   Tyvärr gick vinsten till någon annan denna gång men håll utkik på min blogg för det kommer att dyka upp andra tävlingar och generösa rabatter av olika slag.
   Jag ska tjata på Xplora om att kanske få ge mina följare en rabbatkkod. Håll tummarna och tack igen för att du deltog i tävlingen.
   Kram, Doreen

 9. WOW denna skulle bli så välanvänd av min dotter. Hon har en telefon som hon ofta lägger ifrån sig och orkar inte släpa med sig när hon försvinner ut med kompisar i vårat lilla samhälle eller drar till skogen som ligger mittemot vårat hus. När det är dags att komma hem så vet hon inte tiden och jag kan inte ringa henne så då får man slänga sig i bilen och åka runt och leta och ropa genom rutan. Denna underbaring skulle komma till så mycket hjälp! Jag skulle kunna se var hon befinner mig och inte vara så orolig då vi samtidigt har både strömt vatten och ett tågspår nära. Då skulle denna överbeskyddande mamman kunna andas ut lite iallafall. Hon önskar sig en blå då det är hennes favoritfärg. Skulle lätt bli den perfekta julklappen 🙂

  1. Hej Sandra och tack för din fina motivering.
   Tyvärr gick vinsten till någon annan denna gång men håll utkik på min blogg för det kommer att dyka upp andra tävlingar och generösa rabatter av olika slag.
   Jag ska tjata på Xplora om att kanske få ge mina följare en rabbatkkod. Håll tummarna och tack igen för att du deltog i tävlingen.
   Kram, Doreen

 10. Darian har just börjat förskoleklass och tycker att allt är superroligt hela tiden men som sin pappa så är minnet bra men kort. Han kan titta ner, se en kattunge och glömma bort att vi var på väg till affären och så är jag plötsligt tio meter fram. Han kan vara ute och leka med mig och sin lillebror Elia och springa iväg för att gömma sig och sen komma bort mellan husen. Vi kan vara på Skansen eller museum och komma ifrån varann. Två gånger har Darian kommit bort och det är bland det värsta jag varit med om. Med en pappa som är lite mer loose och en mamma som är orolig så vet inte Darian riktigt vad som är lagom uppmärksamt. Med en sån häftig klocka kan jag och Darian ge oss ut på våra äventyr och veta att vi alltid kan hitta varann, att han aldrig behöver vara rädd för att vara ensam och så kan han ringa mig, fastern som älskar honom, precis när han vill. Oavsett var vi är i världen.

  1. Hej Hanin och tack för din fina motivering.
   Tyvärr gick vinsten till någon annan denna gång men håll utkik på min blogg för det kommer att dyka upp andra tävlingar och generösa rabatter av olika slag.
   Jag ska tjata på Xplora om att kanske få ge mina följare en rabbatkkod. Håll tummarna och tack igen för att du deltog i tävlingen.
   Kram, Doreen

 11. Men åh vilken fin vinst!! 💖 Jag skulle vilja ge mitt barnbarn Olivia en sån i julklapp. Hon fyllde nio i måndags och har börjat gå hem själv från skolan. Skulle vara toppen för hennes föräldrar, och mig med, att ha koll på var hon är. Vilken smart pryl! Och så är den ju lite svårare att tappa bort när den sitter fast på armen.

  1. Bästa sollenbronx-Barbro, tack för din fina motivering.
   Tyvärr gick vinsten till någon annan denna gång men håll utkik på min blogg för det kommer att dyka upp andra tävlingar och generösa rabatter av olika slag.
   Jag ska tjata på Xplora om att kanske få ge mina följare en rabbatkkod. Håll tummarna och tack igen för att du deltog i tävlingen.
   Kram, Doreen

 12. Min son har utmaningar med socialt samspel och lekar med kompisar, men han är vän med siffror. Han läser siffror på micron, på bilarnas registreringsskyltar och på diskmaskinen. Jag tänker att en klocka skulle utveckla vår kommunikation och samtal kring dagens alla aktiviteter. ❤️

  1. Bästa Kristina tack för din fina motivering.
   Tyvärr gick vinsten till någon annan denna gång men håll utkik på min blogg för det kommer att dyka upp andra tävlingar och generösa rabatter av olika slag.
   Jag ska tjata på Xplora om att kanske få ge mina följare en rabbatkkod. Håll tummarna och tack igen för att du deltog i tävlingen.
   Kram, Doreen

 13. Min son på 8år är för liten för en egen mobil men så stor att han önskar gå till skolan själv samt gå ut och leka med kamraterna på gården utan sin överbeskyddande mamma
  Med en xplora kan sonen få mer frihet och en mamma som kommer känna sig trygg med att låta honom göra detta 😇

  1. Hej Ingela och tack för din fina motivering.
   Tyvärr gick vinsten till någon annan denna gång men håll utkik på min blogg för det kommer att dyka upp andra tävlingar och generösa rabatter av olika slag.
   Jag ska tjata på Xplora om att kanske få ge mina följare en rabbatkkod. Håll tummarna och tack igen för att du deltog i tävlingen.
   Kram, Doreen

 14. Åh! En sådan är precis vad vi önskar till våran dotter som är 7 år, men våra plånböcker fixar inte att köpa en sådan just nu. Både jag och min man tycker att hon är för liten för en egen mobiltelefon. Samt att jag inte vill att hon ska hamna i sociala medier själv, då hon är för liten för det. Livrädd är jag för sånt!

  Men denna verkar helt perfekt! För nu är det kompisar och hänga i stallet som gäller. Och med en sådan cool ”klocka” på armen, skulle göra våran vardag mycket smidigare……och säkrare ❤ För våra barn är det värdefullaste skatter som vi har ❤

  1. Hej Tess och tack för din fina motivering.
   Tyvärr gick vinsten till någon annan denna gång men håll utkik på min blogg för det kommer att dyka upp andra tävlingar och generösa rabatter av olika slag.
   Jag ska tjata på Xplora om att kanske få ge mina följare en rabbatkkod. Håll tummarna och tack igen för att du deltog i tävlingen.
   Kram, Doreen

 15. En sådan vore ju en dröm att sätta på min dotter Eira! Fyllde 7 i oktober, lika mycket energi som Amina verkar ha-& stack förra veckan iväg på sitt 1a otillåtna äventyr, på egen hand!
  Hittade henne på närmsta affär, där hon handlade handskar till ett experiment .(som jag sagt nej till😅.. )
  Tänker att klockan skulle göra både mig, som ensamstående liite lugnare & henne tryggare (på tillåtna promenader..)
  & morfar 90 mil bort skulle älska att få sitt nummer inlagt!! 🙌👌⭐️⭐️⭐️

  1. Glömde skriva i inlägget;
   Högst upp på önskelistan hos 7-åringen står;
   En ekta gepess kloka.
   (En äkta gps klocka..)
   ”Jag ska försöka skaffa mig en sån i julklapp, för snäll har jag var’t”
   😍

  2. Våran dotter tjatar på oss föräldrar när hon ska få egen mobil, hur söt hon än är och drar på sig sitt finaste smiiil.
   Vi tycker att hon för liten för det än är, trots att vi på något sätt saknar att kunna nå henne när hon är ute och leker, glömmer säga till vem hon går in till och ”allt det där”.
   Vi vill ju att hon ska kunna känna sig trygg och säker, även om vi ibland när hon går ut blir lite osäker. För överbeskyddande vill vi heller inte vara, på det är vi riktigt klara.

   Men med denna fantastiska mobilklocka kan man få tag i henne var hon än är, samidigt låta henne växa och känna sig fri under de ansvar hon har och samtidigt lär.
   Ett stort plus är att hon bara kan tala in meddelanden, då hon inte riktigt lärt sig att skriva än. Det skulle lugna våra oroliga nerver väldigt mycket, och att dottern slipper just det ”mobila” grupptrycket.

   1. Hej Tess och tack för din fina motivering.
    Tyvärr gick vinsten till någon annan denna gång men håll utkik på min blogg för det kommer att dyka upp andra tävlingar och generösa rabatter av olika slag.
    Jag ska tjata på Xplora om att kanske få ge mina följare en rabbatkkod. Håll tummarna och tack igen för att du deltog i tävlingen.
    Kram, Doreen

  3. Hej Ann-Sofie och tack för din fina motivering.
   Tyvärr gick vinsten till någon annan denna gång men håll utkik på min blogg för det kommer att dyka upp andra tävlingar och generösa rabatter av olika slag.
   Jag ska tjata på Xplora om att kanske få ge mina följare en rabbatkkod så morfar 90 mil bort kanske kan få sitt nummer inslaget. Håll tummarna och tack igen för att du deltog i tävlingen.
   Kram, Doreen

 16. Åh vad jag önskar vinna denna! Har en son med autism/intellektuell funktionsnedsättning som bor hos mig ca 80 % av tiden och språkstörningar är vår vardag! Vi får hjälp med logopeder, habilitering, specialpedagoger till vardags men att få ge han möjligheten att kunna ringa oss vårdnadshavare när han själv vill hade varit en lycka! Att få ge honom möjligheten att höra av sig när han själv vill, till vem han vill, om så bara för att säga god natt måste vara den största friheten ett barn kan få! Frihet Till sin egen påverkan!
  Håller tummarna för min son, detta hade liksom varit ett litet ljus i mörkret ❤️

 17. Helst av allt önskar sig vår sjuåring en egen mobil. Vi föräldrar är kluvna, visserligen är det toppen att kunna nå dem när de vill och de når oss. Men att låta en sjuåring få (obevakad) tillgång till internet och youtube känns alldeles för tidigt. Därför vore en Xplora4 vara en perfekt kompromiss mellan barnets önskan och vårt behov av att ha koll på henne.

  1. Hej Anna you rock star och tack för din fina motivering.
   Tyvärr gick vinsten till någon annan denna gång men håll utkik på min blogg för det kommer att dyka upp andra tävlingar och generösa rabatter av olika slag.
   Jag ska tjata på Xplora om att kanske få ge mina följare en rabbatkkod så morfar 90 mil bort kanske kan få sitt nummer inslaget. Håll tummarna och tack igen för att du deltog i tävlingen.
   Kram, Doreen

 18. Åh vad jag önskar vinna denna! Har en son med autism/intellektuell funktionsnedsättning som bor hos mig ca 80 % av tiden och språkstörningar är vår vardag! Vi får hjälp med logopeder, habilitering, specialpedagoger till vardags men att få ge han möjligheten att kunna ringa oss vårdnadshavare när han själv vill hade varit en lycka! Att få ge honom möjligheten att höra av sig när han själv vill, till vem han vill, om så bara för att säga god natt måste vara den största friheten ett barn kan få! Frihet Till sin egen påverkan och röst!
  Sedan att kunna gå in en snabbis för att hämta något utan att vara orolig över att lämna honom utan uppsikt hade varit den bästa julklappen till mig som förälder!
  Håller tummarna för min son, detta hade liksom varit ett litet ljus i mörkret ❤️

 19. Oh 🤗
  Jag har en son som är 7år ,Leon heter han .
  Leon är en sprallig ,glad och nyfiken kille men mycket spring i benen .
  Leon fick diagnoserna AdHd och autism sommaren 2018
  Och vi kämpar på med skola för att han ska få en så lätt skolgång som möjligt .
  Leon brukar ibland sticka från skolan ,och då hade det varit skönt att kunna se vart han befinner sig eller han kan ringa till mig och vi kan ha kontakt .
  Tryggheten för honom är allt ,jag hade känt mig lite lugnare 💗
  Vi hoppas på vinst 🙏🏼
  Med vänlig hälsning,
  Emmely och Leon

  1. Hej Emmely och tack för din fina motivering.
   Tyvärr gick vinsten till någon annan denna gång men håll utkik på min blogg för det kommer att dyka upp andra tävlingar och generösa rabatter av olika slag.
   Jag ska tjata på Xplora om att kanske få ge mina följare en rabbatkkod så morfar 90 mil bort kanske kan få sitt nummer inslaget. Håll tummarna och tack igen för att du deltog i tävlingen.
   Kram, Doreen

 20. Hej, Jag har tre döttrar 8, 6 och 3 år. Iris som är 8 har fått en mobiltelefon men vårt älskade mellanbarn Viola som är 6 år för lite tycker vi. Denna klocka hade varit perfekt för henne och oss. Hon skulle känna sig stolt och stor över ha ngt som inte storasyster har och vi skulle känna oss trygga eftersom hon, precis som Amina, har börjar få gå till kompisar i kvarteret samt ibland gå ut med vår hundvalp Birk. Jag håller tummarna för oss :)! Med vänlig hälsning, Rebecka

  1. Hej Rebecka och tack för din fina motivering.
   Tyvärr gick vinsten till någon annan denna gång men håll utkik på min blogg för det kommer att dyka upp andra tävlingar och generösa rabatter av olika slag.
   Jag ska tjata på Xplora om att kanske få ge mina följare en rabbatkkod så morfar 90 mil bort kanske kan få sitt nummer inslaget. Håll tummarna och tack igen för att du deltog i tävlingen.
   Kram, Doreen

 21. Wow! Har länge letat efter en BRA GPS klocka. Jag har kollat igenom innehållet, spec. Och den har ALLT som en sådan klocka skall ha. Jag lovar, jag har stenkoll. Motivering: Med en liten kille som börjar bli mer och mer rörlig så skulle den här klockan underlätta vardagen som ensamstående och även stoppa många mer grå hår💫

  1. Hej Nello och tack för din fina motivering.
   Tyvärr gick vinsten till någon annan denna gång men håll utkik på min blogg för det kommer att dyka upp andra tävlingar och generösa rabatter av olika slag.
   Jag ska tjata på Xplora om att kanske få ge mina följare en rabbatkkod Håll tummarna och tack igen för att du deltog i tävlingen.
   Kram, Doreen
   (vi pratar snart)

 22. Jag borde egentligen ha två såna klockor därför att jag är totalt sinnesförvirrad och snart dement så jag måste ha påminnelser och all tekniskt stöd jag kan få för att komma ihåg saker, lyssna på musik, ja göra allt jag kan egentligen på en mobil. Men eftersom jag är så förvirrad så är det nog bäst att jag har två. Ja du fattar..

  Kram

  Dilba

  1. Yo Dilbalito tack för din fina motivering.
   Tyvärr gick vinsten till någon annan denna gång men håll utkik på min blogg för det kommer att dyka upp andra tävlingar och generösa rabatter av olika slag.
   Jag ska tjata på Xplora om att kanske få ge mina följare en rabbatkkod . Håll tummarna och tack igen för att du deltog i tävlingen.
   Kram bror , Doreen

 23. Den här skulle verkligen underlätta för mig som har funktionsvariationer. Då jag lätt tappar balans, eller svårt att hitta så kan jag hjälpas oerhört mycket. Att dels den jag ringer kan hitta mig och jag skulle känna mig trygg 🙏❤🙏

  1. Hej Susanne och tack för din fina motivering.
   Tyvärr gick vinsten till någon annan denna gång men håll utkik på min blogg för det kommer att dyka upp andra tävlingar och generösa rabatter av olika slag.
   Jag ska tjata på Xplora om att kanske få ge mina följare en rabbatkkod. Håll tummarna och tack igen för att du deltog i tävlingen.
   Kram, Doreen

 24. Hej Doreen & Amira!

  Vilken toppenhjälp detta är för barn och förälder! Jag har en liten Siri som också är 7 år och hon skulle älska denna klocka framförallt pga meddelandena som man kan skicka 😂 För mig skulle det vara ovärdelig hjälp att kunna ge Siri lite mer frihet. Hennes pappa jobbar borta i veckorna och jag har svårt att låta Siri leka och röra sig på det sätt hon behöver då jag inte kan vara med hela tiden eller vara i närheten. En klocka som denna skulle göra oss båda väldigt glada! 🙏🏻 Kram från oss! Siri & Sofia 💞

  1. Hej Sofia och tack för din fina motivering.
   Tyvärr gick vinsten till någon annan denna gång men håll utkik på min blogg för det kommer att dyka upp andra tävlingar och generösa rabatter av olika slag.
   Jag ska tjata på Xplora om att kanske få ge mina följare en rabbatkkod. Håll tummarna och tack igen för att du deltog i tävlingen.
   Kram, Doreen och Amina

 25. Jag har länge velat ha en sådan här klicka och min dotter på 7 år också. Vi är separerade jag och pappan och bor i två olika städer. Hos mig har jag 100% koll på vart lillan är men pappan är inte riktigt lika noga med det där och där är hon dessutom ute en hel del själv på området och omkring sin skola och leker. Hade känts så otroligt skönt för mig, hönsmamman 3 mil bort om jag visste att hon kunde nå sin pappa eller mig om det var några problem på något sätt och att man då även kunde se vart hon är 💜

  1. Hej Caroline och tack för din fina motivering.
   Tyvärr gick vinsten till någon annan denna gång men håll utkik på min blogg för det kommer att dyka upp andra tävlingar och generösa rabatter av olika slag.
   Jag ska tjata på Xplora om att kanske få ge mina följare en rabbatkkod. Håll tummarna och tack igen för att du deltog i tävlingen.
   Kram, Doreen

 26. En sådan klocka skulle göra livet lättare och tryggare på många sätt!!! Vill att min 7-åriga lilla tjej ska kunna leka och klättra utan att vara tvungen att hålla reda på och vara rädd om en mobiltelefon i fickan. Samtidigt som jag slipper bli rädd och leta runt kvarteret med hjärtat i halsgropen när hon glömt att säga till vart hon tar vägen! Att det dessutom inte är en massa sociala medier att titta på är ju underbart då vi inte behöver mer skärmtid i livet!

  1. Hej Maria och tack för din fina motivering.
   Tyvärr gick vinsten till någon annan denna gång men håll utkik på min blogg för det kommer att dyka upp andra tävlingar och generösa rabatter av olika slag.
   Jag ska tjata på Xplora om att kanske få ge mina följare en rabbatkkod. Håll tummarna och tack igen för att du deltog i tävlingen.
   Kram, Doreen

 27. Å en sån skulle varit perfekt till min bonusdotter 😍 vi har henne varannan vecka. Och hon är för ung för en mobil men med en sådan klocka skulle lösa så mycket för henne. Vi bor i en annan kommun än vad hennes mamma bor och där hon går i skolan. Och hon tycker inte de är så kul hos pappa då hon inte känner någrabarn här ☹️ men om hon hade en sådan klocka kan hon få gå till lekparken själv och få lära känna nya vänner ( svårt för oss att gå ut då vi har en liten bebis ). Eller kunna få vara hos kompisar efter skolan.
  Så skulle vara så himla kul för oss alla om hon kunde få vinna. Skulle bli en perfekt julklapp och slippa lite skuldkänslor ❤️

  1. Hej Amanda och tack för din fina motivering.
   Tyvärr gick vinsten till någon annan denna gång men håll utkik på min blogg för det kommer att dyka upp andra tävlingar och generösa rabatter av olika slag.
   Jag ska tjata på Xplora om att kanske få ge mina följare en rabbatkkod. Håll tummarna och tack igen för att du deltog i tävlingen.
   Kram, Doreen

 28. Denna klocka skulle vara fantastisk till min dotter som snart fyller 7 år och som börjat gå hem till kompisar mer och mer själv. Det skulle kännas skönt för både mig och min man att kunna se vart hon befinner sig men även för min dotter att kunna nå oss när hon är borta hos någon annan. Jag är ganska säker på att klockans alla funktioner kommer användas flitigt av henne och jag kommer säkerligen få ta på mig ett förkläde och agera som hennes personliga betjänt men det gör jag gladeligen? Om det betyder att jag även kan hålla koll på vart hon är och ha kontakt med henne när hon inte är hemma 🙂

  1. Hej Nadja och tack för din fina motivering.
   Tyvärr gick vinsten till någon annan denna gång men håll utkik på min blogg för det kommer att dyka upp andra tävlingar och generösa rabatter av olika slag.
   Jag ska tjata på Xplora om att kanske få ge mina följare en rabbatkkod. Håll tummarna och tack igen för att du deltog i tävlingen.
   Kram, Doreen

 29. Som alla föräldrar har jag den där ingrodda skräcken om att inte veta vart mitt barn är. Gud förbjude att någonting någonsin skulle hända. Har velat ha en sån här länge för att ha koll på vart min älskade dotter befinner sig och att hon kan få tag på mig eller hennes mamma om hon känner sig i fara. Jag har aldrig vetat vilken som är den man ska lita på men om du tycker denna är bra så litar jag på dig.

  1. Bästa Sodad tack för din fina motivering.
   Tyvärr gick vinsten till någon annan denna gång men håll utkik på min blogg för det kommer att dyka upp andra tävlingar och generösa rabatter av olika slag.
   Jag ska tjata på Xplora om att kanske få ge mina följare en rabbatkkod. Håll tummarna och tack igen för att du deltog i tävlingen.
   Kram, Doreen

 30. Hej,
  Jag skulle så gärna vilja vinna en blå klocka till min kompis som har en 7 årig son som nyligen diagnostiserats med diabetes. Jag vet hur mycket hon oroar sig för honom under dagarna när hon inte är med honom då han är slarvig med mellanmål, insulin etc och detta skulle kunna verkligen kunna vara till hjälp i deras vardag. Detta skulle vara världens bästa julklapp till dem!

  Må så gott!

  1. Hej Elvan och tack för din fina motivering.
   Tyvärr gick vinsten till någon annan denna gång men håll utkik på min blogg för det kommer att dyka upp andra tävlingar och generösa rabatter av olika slag.
   Jag ska tjata på Xplora om att kanske få ge mina följare en rabbatkkod. Håll tummarna och tack igen för att du deltog i tävlingen.
   Kram, Doreen

 31. Min dotter Alba skulle bli vääärldens gladaste men hennes föräldrar jag och min man skulle bli desto nöjdare om denna kom i vår ägo! Den låter ju helt enkelt för bra för att vara sann!

  Vår vardag går ut på efter hämtning av barn att göra denna svettiga matlagning för att sedan stressa vidare till alla dessa vardagsaktiviteter. Men innan måste vi alltid jaga vidare efter vår lilla sexåring som älskar och socialisera sig med alla våra grannar vilket är fantastiskt i för sig. Men då mitt uppe i vardagsstressen ska man då också agera detektivspion och jaga hem fågelungen till boet. (Här får också en smått imponerad lillebror agera spionassistent när vi far mellan grannskapet). 🙂

  En rosa Xplora4 mobilklocka hade varit en lösning och svaret på alla våra problem! 😉

  Allt gott till dig, du inspirerar!

  1. Hej Aline och tack för din fina motivering.
   Tyvärr gick vinsten till någon annan denna gång men håll utkik på min blogg för det kommer att dyka upp andra tävlingar och generösa rabatter av olika slag.
   Jag ska tjata på Xplora om att kanske få ge mina följare en rabbatkkod. Håll tummarna och tack igen för att du deltog i tävlingen.
   Kram, Doreen

 32. Jag har då en blivande 11 årig son, han fyller på juldagen. För 1 månad sedan fick han diagnosen ADHD, det har varit tufft för honom i skolan, det har varit svårt för honom i skolan. Men nu har han fått sin medicin, det fungerar bättre. Men ibland när jag vill få tag på honom, han svarar inte i mobilen, den kan oxå vara avstängd. Därför tänker jag då att denna mobil klocka kommer bli super för min son. För då ser han tiden på klockan oxå.

  1. Hej Aylin och tack för din fina motivering.
   Tyvärr gick vinsten till någon annan denna gång men håll utkik på min blogg för det kommer att dyka upp andra tävlingar och generösa rabatter av olika slag.
   Jag ska tjata på Xplora om att kanske få ge mina följare en rabbatkkod. Håll tummarna och tack igen för att du deltog i tävlingen.
   Kram, Doreen

 33. Ja det skulle vara bra med en klocka som kanske sätter fart på min dotter som behöver röra på sig ..allt mobil å datasittande så lägger man på hullet å blir problem med kläder å annat för henne ..kanske det skulle passa henne att få en klocka som blir en liten pepp mvh Katarina

  1. Hej Katarina och tack för din fina motivering.
   Tyvärr gick vinsten till någon annan denna gång men håll utkik på min blogg för det kommer att dyka upp andra tävlingar och generösa rabatter av olika slag.
   Jag ska tjata på Xplora om att kanske få ge mina följare en rabbatkkod. Håll tummarna och tack igen för att du deltog i tävlingen.
   Kram, Doreen

 34. Alltså livets pryl. Simon skulle behöva en sådan klocka eftersom han springer runt, utan mobil och han har inte lärt sig avläsa mina röksignaler om när middagen står på bordet.

 35. Med två heltidsarbetande föräldrar till sju barn så får minstingen på 7 år ofta vara lite äldre än hon egentligen är. För liten för att ha egen telefon att ansvara för så skulle denne klocka underlätta för oss föräldrar och lilla Vera att kunna nå varandra i vardagen. ❤️

 36. Har en ganska ängslig 8-åring här hemma som så gärna vill våga gå till & från skolan själv. Med en Xplora kan hon känna sej lite tryggare och börja våga lite mer. Då är vi ju alltid bara ett samtal bort. Tänker att detta är en väldigt bra första ”mobil” då jag anser att hon är alldeles för liten för en riktig telefon och allt vad den innehåller. Vi håller tummarna för en riktig pang-vinst!

  Ha en fin dag!

 37. Wiggo, 7år, vill gärna vara ute själv och cykla, gå till kompisar, spela fotboll mm. Helst av allt vill han ha en mobiltelefon, men det tycker vi är alldeles för tidigt. Så en sån här mobil/hos klocka hade vart helt underbart att vinna! Då skulle han kunna få vara ute mera själv, och vi kan känna oss lugna – då vi snabbt kan få tag i honom och kolla var han är ❤

 38. På vår sons skola har det under hösten blivit mer otryggt pga olika förändringar i verksamheten.
  Dagligen sker det våld och kräkningar, för vår son och för oss föräldrar skulle klockan skapa större trygghet om han akut behöver kontakta oss vid allvarliga händelser då det inte är tillåtet att ha mobiler i skolan.
  Kram❣️

 39. Den här klockan skulle passa mitt lilla barnbarn perfekt. Han är snart 5 år och en liten ”rymmare” .
  Tack för en grym blogg och ett härligt instagramflöde❤️

 40. Att alltid finnas tillgänglig för sitt/sina barn känns som en självklarhet för många och det är såklart något som alla föräldrar vill. Men lever man in en familj med växelvist boende varannan vecka, så är det sällan man får ta del barnets bra och mindre bra stunder under den veckan hen är hos den andre föräldern. Denna mobilklocka hade varit ett perfekt hjälpmedel för oss, främst för att min dotter är för liten för ha en mobiltelefon, men ändå ska kunna känna att hon kan ringa en snabbis om längan efter sin ena förälder blir för stor. Men också för att vi inom en snar framtid ska kunna släppa lite på tyglarna och låta henne gå kortare sträckor själv.

 41. Att alltid finnas tillgänglig för sitt/sina barn känns som en självklarhet för många och det är såklart något som alla föräldrar vill. Men lever man in en familj med växelvist boende varannan vecka, så är det sällan man får ta del barnets bra och mindre bra stunder under den veckan hen är hos den andre föräldern. Denna mobilklocka hade varit ett perfekt hjälpmedel för oss, främst för att min dotter är för liten för att ha en egen mobiltelefon, men ändå ska kunna känna att hon kan ringa en snabbis om längan efter sin ena förälder blir för stor. Men också för att vi inom en snar framtid ska kunna släppa lite på tyglarna och låta henne gå kortare sträckor själv.

 42. Vill så gärna ha denna klocka på min 7-åriga dotters arm men för tillfället säger ekonomin nej.
  Hon vill mer och mer vara självständig. Gå till sina kompisar själv, handla sitt godis i närbutiken, vara ute och leka. Men jag vågar inte släppa iväg henne utan att kunna kontakta henne eller att hon kan kontakta mig. Denna klocka skulle verkligen underlätta massor och låta henne bli mer självständig och ta mer eget ansvar. Så jag håller tummarna hårt för denna vinst ✊🏼✊🏼

 43. Hej!! Denna klocka skulle underlätta vår vardag så mycket!! Vi har en liten tjej med adhd och autism.
  Hon är här och nu i allt hon gör!
  Ser hon en fin fjäril följer hon efter den, ser hon en söt hund vill hon gärna följa med den på en promenad. Eller så kan hon komma på att hon vill spela fotboll och försvinner till fotbollsplanen lite för långt bort ifrån hemmet.
  Många gånger har vi letat efter henne och hunnit bli lite för oroliga!!
  Så med denna klocka skulle vi känna oss så mycket tryggare och hon skulle slippa känna sig övervakad av oss föräldrar!!
  Nu hoppas vi att denna klocka blir vår! Vore en fantastisk julklapp både till henne och oss föräldrar!!
  Hälsningar Sara

 44. För typ en timme sedan kom jag på att det är nu jag måste vara med i din tävling!! 🤩
  Är hemma sjuk och mina tvillingtjejer skulle få gå hem själva från skolan. Som två 7-åringar är så glömmer de ju gärna bort tiden och deras prioriterade mål så att säga… Fick ringa och oroa frita och kolla så de inte var kvar. De kom naturligtvis hem strax efter…men herrejösses…oroad mamma OCH fritidspedagog…icke bra! 😂
  Så länge jag kan hålla dom ifrån varsin mobil är jag såå nöjd!

 45. Hej jag verkligen verkligen behöver denna klocka till min son Alexander som saknar mobil jämfört med hans vänner som har mobiler. Har inte råd att köpa mobil och är orolig då jag jobbar hemska tider inom sjukvården och han måste ta sig till skolan ensam och hemma själv i dessa mörka tider. Jag vet inte hur många gånger jag ringer skolan att bekräfta att han är framme och att han lämnar skolan. Han vill sporta men hur ska få ihop denna ekvation? Vi är glada att vi får bo mitt i stan men det är allt vi har råd med just nu. Ensam och stark med världen underbaraste Alexander 8 år.
  Men det är inte synd om mig. Tack ändå.

 46. Min dotter på 6,5 har alltid varit en liten Dora the Explora. Hon älskar att utforska sin omgivning oavsett om vi är hemma i radhusområdet eller om vi är ute på stan. Det skulle lugna mitt mammahjärta om hon kunde få den friheten under ansvar. ❤️

 47. Min 10 årige son önskar sig inget annat än en sån klocka i julklapp 🌟 Han skulle bli överlycklig om han vann en klocka! För mig skulle det underlätta vardagen att kunna ha koll på honom när han går till och från skolan och träningar.

 48. Jag & min dotter har kollat in denna klocka en längre tid, hon önskar sig en såå mycket! Jag börjar bli nervös över att hon blir äldre och äldre. Tänk att hon snart ska gå till sina kompisar själv. Vi har precis flyttat till en mindre ort med gångavstånd till kompisarna och hon vill gärna gå själv. Vi är mitt i denna period i livet när man inte vet om man vågar släppa henne eller inte. Denna klocka skulle underlätta något enormt då nervösa mamma skulle kunna se att hon kommer fram till sina kompisar. Denna klocka skulle göra både henne och familjen trygg när hon traskar iväg med glada, raska och överlyckliga steg mot sina kompisar, själv för första gången. Sen att min dotter älskar att ta selfiesar på sig själv skulle ju bara ett stort plus för henne, bilder på henne och kompisarna skulle det finnas gott om i den klockan om hon vann haha! Vad vore bättre än att överraska henne med denna klocka i julklapp? Ingenting! Hon skulle nöja sig med ett paket under grannen om just denna låg där. ❤️

 49. En Xplora4 ligger överst på min 8 åriga sons önskelista. Att ha med sig en mobiltelefon är alldeles för bökigt (om man inte ska spela Pokemon go) Med klockan på armen kan han leka med kompisar men ändå bli nådd. Win win för både sonen och mig.

 50. Åh detta hade varit den perfekta julklappen till min son Wesley. Han har börjat cykla till sin farmor själv bland annat och jag tycker det är så jobbigt att han inte kan komma i kontakt med oss, samtidigt som jag tycker att han är för liten för en mobil (han är 7, snart 8 år). Det hade varit underbart att få ge honom denna, se honom växa som person när han får göra mer saker själv samtidigt som jag kan känna mig trygg genom och veta att vi kan komma i kontakt med varandra. Håller tummarna!

 51. Att vinna en xplora4 mobilklocka till våran yngsta son skulle underlätta för hela familjen. Vi har haft ett tufft år då jag blev svårt sjuk. Från den ena dagen frisk och full av liv till att nästa dag inte vara vid medvetande.
  Det har varit en lång omtumlande tid för hela familjen att komma tillbaks till ett normalt liv.
  Det har medfört att våran yngsta son på 8 år är väldigt orolig av sig och gärna vill ha koll på oss, främst mig. Så att vinna skulle inte bara ge oss föräldrar en trygghet utan även honom. Att han närsomhelst kan kontakta oss när vi inte är tillsammans och få höra att allt är bra.
  Vi har länge tänkt att vi skulle skaffa en mobiltelefon till honom men känner att han inte är redo att hålla koll på en telefon och allt ansvar det kommer med.
  Så en mobilklocka skulle vara en smidig och lätt början.
  Som sagt så skulle det verkligen underlätta och ge ett mer lugn i familjen. 🙏🏼💕

  1. Hej Therese och tack för din fina motivering.
   Tyvärr gick vinsten till någon annan denna gång men håll utkik på min blogg för det kommer att dyka upp andra tävlingar och generösa rabatter av olika slag.
   Jag ska tjata på Xplora om att kanske få ge mina följare en rabbatkkod. Håll tummarna och tack igen för att du deltog i tävlingen.
   Jag hoppas att du kryar på dig och önskar dig ett snabbt tillfrisknande
   Kram, Doreen

 52. Vår dotter Nora, 7 år, har länge velat ha en mobilklocka och skulle bli väldigt glad om vi skulle vinna en XPLORA 4. Hon har sett att några av hennes kompisar har mobilklockor och har själv velat ha en. Nora är redan självständig på många sätt och vill gärna gå själv till grannkompisar. Som föräldrar är vi ofta oroliga de gånger hon får gå över till kompisar på egen hand, så vi ringer till kompisarnas föräldrar för att höra om hon har kommit fram, eller så går vi efter och kontrollerar det, men med en mobilklocka skulle det inte behövas. Nora skulle bli lite mera självständig och få gå till och från grannkompisar lite oftare, och vi skulle samtidigt ha koll på vart hon befinner sig och ha möjlighet att nå henne vid behov. Nora skulle helt enkelt bli väldigt glad och få lite större rörelsefrihet och vi skulle bli mindre oroliga 🙂

  1. Yo Faaid tack för din fina motivering.
   Tyvärr gick vinsten till någon annan denna gång men håll utkik på min blogg för det kommer att dyka upp andra tävlingar och generösa rabatter av olika slag.
   Jag ska tjata på Xplora om att kanske få ge mina följare en rabbatkkod för såklart ska Nora också ha en mobilklocka. Håll tummarna för att dom skakar fram en sån och tack igen för att du deltog i tävlingen.
   Kram, Doreen

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras