Min nya tavla från Sara Thorn hänger äntligen i min matsal!!!!! Miró watch out !!!!

Vi har haft sjukstuga här hemma i en vecka, vanlig influensa men ändå. Trots detta har vi tagit bort skåpen (med stooor möda) i matsalen för att frigöra yta för vårt nyinförskaffade konstverk som jag dör för.

På ena sidan ska tavlan hänga och på den andra sidan ska Henrik bygga det platsbyggda skåpet som ska gå från golv till tak.

Vi har letat länge efter en tavla som vi båda älskar och till slut hittade jag en konstnär som heter Sara Thorn på Instagram. Hon gör fantastiska konstverk med kvinnor i grafisk abstrakt stil och den ena tavlan är vackrare än den andra.

Nu är den äntligen i vårt hem med snygg bred svart passepartout och snygg inramning.

När vi (Henrik) med livet som insats fått upp denna vackra tavla inser vi att ramverkstaden har satt hängningen där bak upp och ner och konstverket är alltså felhängt.

Denna abstrakta grafiska kvinna hänger alltså upp och ner!

Nu får hon hänga såhär till med kraft finns att få. Såhär ser hon ut när hon är upprätt.

Vill du kolla in Sara Thorn så besök hennes Instagram här. Min äldsta dotter har redan paxat sin tavla som ska hänga i hennes hall. En vacker kvinna ska vara det första man ser när man kommer hem till henne. Vilken hon valde får vi se lite längre fram när hennes hall är färdig. Just nu läggs det sisalmatta, platsbyggd bänk med måttbeställt skinndyna, spotskena och Gud vet vad.

Jag vill bara for the record säga att jag var först med Sara Thorn, hon var tvåa.

Bli inte förvånade om jag även införskaffar mig denna. Asså WOW!

Miró akta dig för den är en ny Sheriff in town.

1 kommentar

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras