Enkla stilknepen som gör dig chic

Det finns massor av smarta stylinggrepp att ta till för att bli chic på sekunden. Här kommer en insiderguide från fashionistas världen runt:

Knyt en scarf runt handleden

Inget armband? Det löser du genom att vira en vacker sidenscarf lite nonchalant runt ena handleden och knyta. En scarf kan du i princip placera var som helst i din outfit för att bli mer chic, det här knepet tillhör det mer moderna greppet.

Placera ett brett bälte utanpå kappan

Få saker ger så mycket pondus och wow-faktor som en kappa med markerad midja.

Svarta matta strumpbyxor + kort kjol

Känns det lite för ”bart” med en kort kjol så blir den genast mer sofistikerad om du dämpar det bara med ett par svarta, matta strumpbyxor. Viktigt att välja matt finish här och inte glansig! Och välj så tät denier du kan. Det är ofta en mycket bra investering att köpa kvalitetsstrumpbyxor för ett par hundra kronor, tänk på att strumpbyxor ska hålla lika ofta som vilket plagg som helst och även visas upp på det viset.

Bär ytterplagget som en mantel

Superenkelt knep som fortfarande funkar!

Flera tunna ringar samtidigt

Låt smyckena vara subtila och diskreta, men många. En ring på varje finger (utom tummen) är spännande och höjer stilnivån oavsett om din övriga outfit är relativt downdressad.

Satsa på handskar

Ger ett raffinerat intryck och ger det lilla extra åt din klädsel.

Smycka håret

Hinner du inte lägga så mycket tid på att fixa håret kan du alltid göra en enkel tofs eller dra håret bakåt och placera ett dekorativt hårspänne eller smycke baktill för sekundsnabb glamour.

Bär hatt

Utmana dig själv och våga bära hatt emellanåt. Det är både roligt och en stilsäker vinnare. Nästan alla passar bra i hatt, det är bara att köra!

Byt ut dina sneakers mot höga klackar

Kanske ett givet tips, men det finns få saker som förändrar en outfit så snabbt som skorna! Titta bara på kläderna här ovan och föreställ dig hur de hade sett ut med sneakers eller lågskor till. Du behöver inte välja de högsta klackarna om du har svårt att gå i dem, det räcker med 4-6 cm för att skapa en chic känsla.

Av Charlotta Flinkenberg Foto All-About-Fashion

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras