Fotbolls-VM-feber: Go team-trenden

Nu är fotbolls-VM igång och det är ju kul, men hur hyllar du ditt lag utan att tappa stilen fullkomligt? Omöjligt uppdrag? Nej, tursamt nog är allt från stora loggor och laghalsdukar till sportjackor och diverse olika team-hyllande plagg och accessoarer redan en stor del av sommarens trendbild. Känns det fel med sportplagg är det bara att välja lagets färger och blockmatcha som du aldrig blockmatchat förr. Fast vi ska vara ärliga, om du håller på Sverige är det inte helt säkert att du går vinnande ur den stilmatchen mot säg, Frankrike, Danmark, Argentina – ja, ungefär vilket annat land i världen som helst. Men du vill väl inte vara den som lämnar walk over?

Laghalsduken

Balenciaga är bara ett av de stora modehus som numera har en riktig laghalsduk med sin logga på. Matchas bäst med plagg som inte alls associeras till sport.

Team-jackan

Välj kläder och accessoarer som matchar färgerna i jackan för snyggast effekt.

Fan-outfiten

Flaggans färger från topp till tå. Om du har passande plagg i garderoben redan är detta garanterat enklaste vägen för att visa stöd för ditt lag. Blått och gult är en svår nöt att knäcka, även för den mest stilkreativa… Men visst går det – heja Sverige!

Supporter-tischan

Lagets färger, en passande slogan och i övrigt en helt vanlig t-shirt som redan passar till precis allt i garderoben. Klart!

Av Helena Skoog Foto All-About-Fashion

Ellos
187 kr
Esprit
599 kr
Lee
349 kr
Henri Lloyd
399 kr
Tiger of Sweden
1899 kr
La Redoute
314 kr
Maloja
1199 kr
Mademoiselle R
449 kr
Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras