Kändisarnas figurfixande stylingknep

Det finns smarta tips att ta till om du vill se lite slankare ut eller helt enkelt stoltsera med dina kurvor på ett fashionmässigt vis. Dessa fyra kända kvinnor har smarta strategier för att göra det bästa av sina förutsättningar – låna inspiration av dem!

 

Längre ytterplagg

Kim Kardashian har förstått effekten av att använda ett riktigt långt ytterplagg, som helst ska vara längre än plaggen du bär under. På så vis får du en känsla av att vara ”inkapslad” och det ger en väldigt chic look särskilt åt kurvigare figurer.

A-formade, vippiga kjolen

Reese Witherspoon behöver knappast se slankare ut, men hennes faiblesse för feminina A-linjeformade vippkjolar är något du kan ta efter om du vill få en snygg silhuett. Den utställda kjolen balanserar överdelen och gör att din midja kommer i fokus, plus att benen ser längre ut.

Markera midjan med bälte

Toppmodellen Ashley Graham har förstått stilpoängen med att accentuera sina fantastiska kurvor genom att markera midjan med ett kraftigt bälte. Hon alternerar mellan smalare skärp och kraftiga korsetter. Denna typ av styling kräver lite modemod men resultatet blir fantastiskt snyggt, oavsett hur din figur ser ut!

V-ringning

Har du en stor byst kan V-ringning kännas lite läskigt, många är rädda för att urringningen ska stjäla allt fokus. Men titta här hur classy Christina Hendricks klär sig genom att drapera överdelen med en snygg V-ringning. Allra snyggast blir det om du samtidigt markerar midjan i din outfit.

Av Charlotta Flinkenberg Foto All-About-Fashion, Pinterest

 

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras