Deuxième Studios är ett mysigt och kreativt skomärke som designar komfortabla och roliga skor. Ballerinaskorna i flera färger kostar 1895 kr.

De här spännande klackarna med låsvariant till klack (som det står ”Top Securité” på, hehe) kostar 2900 kr.

 

Dolce & Gabbana AW/2018

Det sägs att folk dras ännu mer till glittriga saker och överdådigt mode under lågkonjunktur, kanske för att vi suktar mer efter glamour då? Hursomhelst så erkänner jag att jag alltid varit barnsligt förtjust i alla skor som är beströsslade med paljetter, stenar eller annan glittrig yta!

Dolce & Gabbana AW/2018

Jeremy Scott SS/2019

Foto All-About-Fashion

 

Snäll klänning + elaka skor är ett vinnande koncept. Här kommer lite varianter på hur du kryddar din väna kjol eller klänning av spets/tyll med mer brutala kängor, boots eller stövlar nedtill.

Foto All-About-Fashion

Balmain är en riktigt kaxig aktör gällande statementskor och våren/sommaren 2019 är inget undantag. Här kommer mina favoriter från kollektionen.

Foto All-About-Fashion

Trenden med golvmoppsliknande skor fortsätter att roa och faktiskt inte avstanna överhuvudtaget. Är själv lite skeptisk till det, men å andra sidan praktiskt då det gäller inomhusskor för då slipper man ju svabba, liksom…?

John Rocha SS/19
Missoni SS/19

Foto All-About-Fashion

Det är på hälarna det händer grejer! Kolla bara in dessa vackra skor för härlig inspiration…

Foto All-About-Fashion

Ibland handlar det inte om skorna utan vad du väljer att bära TILL själva skorna. Titta bara här: Svarta strumpbyxor och kängor = helt okej. Men svarta strumpbyxor + avvikande strumpa ovanpå + kängor = väldigt spännande!

Foto All-About-Fashion

Vad väljer du, team guld eller team silver? Personligen vill jag inte välja, jag älskar metallic i alla former när det gäller skor! Den enda ädla metallen jag inte riktigt uppskattar är brons. Man vill ju inte få tredje pris, liksom…

Rodarte SS/2019

Foto All-About-Fashion

 

Dessa fantastiska boots från Alaïa var jag sugen på när de kom för flera år sedan, men köpte dem dumt nog inte. Som jag alltid säger så ångrar jag ENBART skoköpen jag aldrig gjorde! Om du är förtjust i Alaïas dyrgripar så går de att hitta second hand här //adlink.

Foto All-About-Fashion