Reptilmönstrade, höga stövlar blir ÄNNU coolare om du stylar dem i en sån här kombination!° Flera mönster som konkurrerar här, men minst två av de tre färgerna i outfiten är likadana. Och att hålla sig till enbart neutraler som vitt, beige, grått, svart, brunt gör också att det inte upplevs så stökigt eller rörigt.

Foto All-About-Fashion

En del undrar vilka sorts byxor man egentligen ska bära till sina fina ankelboots. Leggings/tajta byxor kan vara knepigt, för då måste man typ stoppa in dem i bootsen. Och för vida/långa byxor döljer de snygga skorna. Men 7/8-delsbyxor av kostymmodell, som dessa blir utmärkt! Knepet är att välja kortstrumpor/socks och att våga blotta själva glipan vid ankeln. Nu är det så pass okej väder ute att du kan göra så.

Foto All-About-Fashion

Square Sandals-modellen från Bottega Veneta blev löjligt poppis förra sommaren men hypen verkar inte ha avstannat direkt. Du kan med andra ord bära dem med behållning även i år och kommande år, eller någon av de snarlika kopior som dykt upp på budgetkedjorna.

Den uppdaterade versionen av sandalen hittar du nedtill, som är från Bottega Venetas vår- och sommarkollektion 2020:

Foto All-About-Fashion

Alla skor kan inte vara söta, eller ljuva, eller tillrättalagda eller konventionella. Man kan tycka om dem ändå! De här skorna är lite fulsnygga enligt mig. Men charmiga. Jag gillar dom. De har massor av karaktär och ser faktiskt rätt sköna ut.

Foto All-About-Fashion

Ibland påverkar väsktrenden även skorna, vilket vi ser i detta fall. Här är det ett sätt att bära små miniatyrväskor i remmar runt byxbenen vid anklarna, som drar ögonen åt sig åt skorna. Och då kan det vara klokt att bära ett par strassbeprydda raringar från Prada som fashionistan på bilden gör.

Foto All-About-Fashion

Kamouflagetrenden har legat vilande under några år men har plötsligt stuckit iväg igen, främst gällande accessoarer som väskor och skjor. Vill du maxa effekten rejält av denna militäriska trend så matchar du skor eller stövletter med byxor eller klänning av samma mönster.

Foto All-About-Fashion