Kat Maconies kreativa skor innehåller ofta fåglar i någon form. Titta på detta konstnärliga hantverk, där sidenband, sammetsband, stenar och paljetter pryder sandaletterna för att skapa den lilla pippin. Världsklass!

Av All-About-Fashion

Ju mörkare period ute, desto glittrigare skor. Det är ett mantra jag brukar följa personligen! Jag har några riktigt glittriga pumps och stövletter hemma och de används faktiskt oftast under årets mörkaste månader. Här ser ni inspo på en lite annorlunda kombo av bruna tjocka strumpbyxor ihop med guldglittriga pumps.

Av All-About-Fashion

Knappt en månad kvar till julafton. Härligt, inte sant? I väntan på att det lackar mot jul kan du ju bära lackstövletter med transparant plexi-klack!

Av All-About-Fashion

 

Så här kan man förstås kila omkring: klädd i knalliga färger, med en transparent kappa över, långa handskar (som ser ut som diskhandskar), halvgalen väska och helgalna skor, Pradas Flames-modell. Tänk er denna look utan den gulsvarta Prada-strumporna. Då blir ju intrycket något HELT annat. Stylingen och det du bär till, samt hur du bär dina plagg kan verkligen ha påverkan på hur dina skor uppfattas. Dessa skor behöver dock inte så mkt annat lull-lull, för då kan det uppstå en rivalitet om ”konkurrensen” av övriga plagg.

Foto All-About-Fashion

 

Visst får man lite Moulin Rouge-vibbar av dessa snörstövlar? Väldigt spännande är de till sin konstruktion, hur som helst!

Foto All-About-Fashion

Många tror att stövletter är enkla att gå i eftersom de sitter fast på foten med stadigt än vad vanliga pumps gör. Vilket förstås är rätt i teorin, men om stövletterna ser ut som dessa Louboutin så kan jag lova att det krävs en viss spänning vaderna samt en stark bål för att orka promenera runt i dessa sylvassa heels. Snygga är de oavsett!

Foto All-About-Fashion

 

Strumpor i finare partyskor har vi sett förr. Men just strumpor av mohair, fluffigt material ihop med denna typ av paljettpumps – det var en ny bekantskap för mig i alla fall! Och varför inte, är du frusen om fötterna men vill ändå åt glamouren – ja, men då har du ett stiltips som heter duga för i vinter. Stylingen och skorna från Miu Miu.

Foto All-About-Fashion

 

Vinterstyla dina sneakers genom att addera en bit fuskpäls framme vid plösen. Det ger ett mysigt och dressat intryck och jag inbillar mig även att det kanske…värmer lite också? Den här typen av skoaccessoarer säljs på Asos eller i vissa highstreet-butiker.

Foto All-About-Fashion

 

Man kan lita på Dolce & Gabbana då det handlar om skor med prima bling! Dessa modeller kommer från märkets höst/vinterkollektion.

Foto: All-About-Fashion