Innan värmen har slagit till ordentligt är det fortfarande helt legitimt att knata runt i dina stövletter/ankelboots. Bär dem till bara ben (du kan fuska med steps-sockor i) och en somrigare klänning.

Foto All-About-Fashion

 

Det finns ju faktiskt en klackhöjd mellan både låg- och högklackat och det är den här trevliga modellen med mer stabil klossklack, som är stadig utan att vara klumpig och ger balans och lite höjd utan att det blir vingligt. Jag har blivit mer och mer förtjust i mittemellan-klackar! Vad tycker du?

Foto All-About-Fashion

Ska du gifta dig snart och är på jakt efter de perfekta brudskorna? Eller vill du helt enkelt bara känna dig som en prinsessa i dina skor? Då måste du kolla in märket Aruna Seth som gör helt fantastiska små konstverk!

Level Shoes i Dubai är ett riktigt mecka för oss skoälskare! Det är världens största skobutik (inte otippat eftersom det mesta i Förenade Arabemiraten ska vara värstvärstvärst när det gäller just överdådig shopping). Egentligen är det inte en butik i ordets korrekta bemärkelse, utan ett helt DISTRIKT, fullt av frestande lyxmärken i alla möjliga former och färger. Skulle innebära döden för min ekonomi att åka dit.

Du kan spana in utbudet här.

Foto All-About-Fashion

Om du är inne på att skaffa kattunge, kanin eller andra pälsdjur men inte riktigt känner att du har tid att ta hand om djuret ifråga: skaffa ett par gosiga sandaletter istället!

Foto All-About-Fashion

 

 

Apair är ett märke som gör supertrevliga skor. De ligger i mellandyr prisklass och du hittar dem bland annat hos Ellos //reklamlänk//.

Foto All-About-Fashion

Roger Vivier har laborerat flera tillfällen med fjädrar, dessa skor är från AW 2012/2013

Fjädrar som dekoration på vackra pumps eller sandaletter är en mycket god idé, även när det inte är påsk. Här kommer några ikoniska designfavoriter på detta tema.

Prada snålade inte på dessa plymer!
Fantastiska stövletter, osäker dock på vilket märke.

 

Jimmy Choos ”Viola”-sandalett, hett eftertraktad av många blivande brudar.
Balenciaga gjorde flera varianter på dessa satinpumps med fjädrar. Kom även i gult!
Edgardo Osorio för Salvatore Ferragamo. Rena konstverket!

Foto All-About-Fashion