Klädlösningen för oss utan inspiration

För de där dagarna då inspirationen tryter och orken att hitta något snyggt att ta på sig inte finns, så är det färdigmatchade setet verkligen en räddare i nöden. Känns det lite mycket med en helmatchad byxlook à la pyjamasparty? Det finns lightversioner av trenden som ger precis samma effekt.

Grafiska mönster

Ränder, rutor och andra grafiska, stilrena mönster ger ett enklare och mer ”städat” intryck än rörigare blommönster och starka färger. Perfekt för set-nybörjaren!

Kjol + topp

Fördelen med att setmatcha kjol och topp är att resultatet lätt förväxlas med en klänning, och därför genast känns lite mer hemtamt och bekvämt.

Pyjamaslooken

Äntligen är det helt okej att bära pyjamas hela dagen! Siden, pyjamaskrage, vida byxor och breda fållar är det som gäller. Matcha med vassa skor och skippa bedhead-looken om du vill tona ner nyvakenkänslan något.

All in!

Nu när du övat upp dina setmatchningsskills är det bara att släppa alla hämningar och bära samma färgstarka, blommiga, glittrande – you name it – mönster från topp till klack. Låt accessoarer och skor bryta av, gärna i en färg som redan finns i ditt multimönster.

Av Helena Skoog Foto All-About-Fashion

Ellos
187 kr
Ellos
224 kr
Zizzi
499 kr
Esprit
599 kr
Ellos
224 kr
Ellos
224 kr
Ellos
139 kr
InWear
1000 kr
Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras