Klart du ska ha scarf!

Det absolut enklaste och chicaste sättet att hålla både värmen och stilen är att addera en scarf/halsduk till din outfit. Det är mysigt, klädsamt och kan förvandla en småtråkig jacka eller tröja till en intressant kombination. Här kommer inspirationen du behöver!

 

Stylingtips!

Ovanstående ”vridning” när du sveper halsduken om dig är det allra trendigaste enligt många streetstyle-fashionistor. Många fuskar med att använda säkerhetsnål eller broscher för att hålla halsduken på plats i rätt läge/vinkel.

Stylingtips!

Knyt scarfen på comboyvis med triangelspetsen framåt ned mot midjan. Funkar förstås bara med större, tunnare scarves. Täcker dekolletaget och skyddar mot kalla vindar.

Stylingtips!

Håll scarfen på plats med ett skärp. Ett populärt stilknep som många moderedaktörer och fashionistas använder sig av! Då blir halsduken mer som en tröja.

Stylingtips!

En snygg fuskpälsscarf som läggs omlott kan fungera som substitut för jacka de dagar då det inte är superkallt ute.

Stylingtips!

Rätt draperad så kan en större scarf fungera som en sorts topp och inte bara halsduk. Se till att det sticker ut sektioner av scarfen i snygga lager på lager runt axlarna och överkroppen.

Stylingtips!

En löstagbar fuskpälskrage fyller både en dekorativ funktion samtidigt som den värmer. Och din jacka får en helt ny karaktär.

Av Charlotta Flinkenberg Foto All-About-Fashion

2 kommentarer
  1. blev fullständigt kär i sjal och väska på tredje bilden – sjal blå, svart och vinröd och vinröd kuvertväska – så snyggt. Skinnjackan är inte illa den heller men inte mycket till vinterplagg.
    Har ni möjligen någon aning om märke?

    tack

    1. Hej Yvonne! Tyvärr vet vi inte vad plaggen kommer ifrån, som fashionistorna på bilderna bär. Ibland känner vi igen vissa märken, då de ofta bär de allra senaste designerkollektionerna, men ofta blandas plaggen och accessoarerna upp med privata saker och även vintage.

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras