✅ Är du missnöjd med din vikt och din livsstil?
✅ Har du testat flera dieter utan att hitta ett långvarigt resultat?
✅ Hakar du på träningstrender men orkar sällan fullfölja, pga tappar suget/låg energi?
✅ Sitter inte kläderna som de ska? Drömmer du om att klä dig annorlunda?
✅ Äter du i smyg, provsmakar mycket och småsnaskar mellan måltiderna?
✅ Är du trött på att följa strikta kostscheman som exkluderar särskilda livsmedel?
✅ Vill du leva ett socialt liv med vin, efterrätter, chips och takeaway emellanåt – utan att sabotera din vikt?

Bockar du av två eller fler punkter ovan ska du anmäla dig till Charlottas Viktkurs!
(se informationsfilmen nedan – ljud på):

VAD ÄR CHARLOTTAS VIKTKURS?
Ett 50 dagar långt vikt-och hälsoprogram online där du lär dig att gå ner i vikt på ett hållbart sätt genom att effektivt planera både dina framsteg, snedsteg och steg.

Du får grundläggande baskunskaper kring kost och lär dig att bygga balanserade måltider med hög mättnads- och näringsindex. Recept och konkreta redskap och verktyg kring mängdlära, både gällande den nyttiga maten men även för fredagsmyset.

Kursen erbjuder även guidning av psykologisk karaktär, som hjälper dig att överkomma dina mentala blockeringar kring mat och vikt.

Fokus ligger på viktnedgång, men inte en snabb sådan baserad på strikt kalorirestriktion, utan en noga framtagen plan där du får tips om en liberal kosthållning som är enkel och går att följa livet ut – utan bantning eller förbud.

RECENSIONER FRÅN TIDIGARE DELTAGARE – KLICKA HÄR!

Varje morgon kl 06:00 publiceras ett nytt kursmaterial i form av antingen videofilmer, textartiklar eller röstfiler, som du kan gå igenom när det passar dig. Det är ett gediget och mycket seriöst kursmaterial som utvecklats under ett års tid. Du kommer att ha tillgång till kursmaterialet i 30 dagar efter att kursen avslutats.

Vänligen notera att Viktkursen baseras på egenansvar och att du är mottaglig för att ta till dig informationen du får i filmerna och materialet som ges. Du rapporterar alltså inte in dina resultat eller får individuell feedback av Charlotta (däremot kan du ställa frågor via mail). Charlotta lägger upp tydliga direktiv på kurssidan dagligen, för att du ska kunna nå dina mål.

FRÅGOR & SVAR – KLICKA HÄR!

VEM ÄR KURSLEDARE?
Mediaprofilen Charlotta Flinkenberg är den som kommer att ge dig en professionell coachning inom området kost och mindset kring varaktig viktnedgång. Hon har gett ut två böcker om hälsa, träning och vikt och skrivit över 200 hälsorelaterade tidningsartiklar genom åren. Charlotta är utbildad kostrådgivare och coach via PT Distans Utbildningar.

Sedan hon startade Netstyle Viktcoach (som kursen tidigare hette) i april 2021 har hon framgångsrikt hjälpt ett drygt hundratal kvinnor att gå ner i vikt och öka sin vardagsmotion, men framför allt att ge dem ett större självförtroende, handlingskraft och ansvar för sitt välmående.

Charlotta Flinkenberg har en bakgrund som före detta matmissbrukare och tog på egen hand tag i sin hälsa för 17 år sedan och gick ner 25 kilo, enbart med hjälp av rätt kost. Flinkenberg har hållit sin vikt stabil sedan dess.

HUR FUNKAR DET RENT PRAKTISKT?
Du anmäler dig genom formuläret här nedan och avvaktar sedan bekräftelsemail från oss. Kvitto och inloggning till kursprogrammet kommer via mail innan kursstart.

VAD KOSTAR DET?
1 995 kr inklusive moms. Du betalar via swish. Webbtjänster för viktminskning ska räknas som skattefri friskvård, läs mer om friskvårdsbidrag i frågor & svar. Du bör dock kontrollera detta med din arbetsgivare/Skatteverket.
NYHET: Nu kan du betala via ePassi!

Vid frågor: viktkurs@netstyle.se

Välkommen med din bokning!

Varma hälsningar, Charlotta Flinkenberg

GÖR DIN BOKNING HÄR!

Bekräfta först bokningen, sedan betalar du kursen via Swish:
Nr: 123-385 61 50 eller QR-kod
Mottagare: Netstyle Kurs
Summa: 1 995 SEK inkl. moms
Kvitto (som du kan använda till friskvårdsbidrag) skickas via email.

Om du behöver betala via faktura, skriv detta i meddelandet vid registreringen.
Om du vill betala via ePassi, registrera dig först och klicka sedan här