Middag på Stelor

I Söndags eftermiddag åkte vi ut till våra vänner Mysan och Linus som driver Hotell Stelor i Västergarn. Vi har försökt att få ihop en middag tillsammans ett bra tag nu men eftersom vi alla är egenföretagare och småbarnsföräldrar kommer det alltid något i mellan. Tillslut föreslog My att vi skulle ses hos dem tillsammans med barnen och dra ihop en stor enkel pasta. Så sagt och gjort. Cecilia och hennes familj var också med och de hade med sig massor av färsk sparris som Linus slängde på grillen tillsammans med kål, aubergine, paprika och lite andra grönsaker och örter från trädgården. Enkelt och SÅ gott! Till efterrätt blev det rabarberpaj. Årets första!
Eftersom det fortfarande var så varmt så tidigt på kvällen så satt vi i skuggan och åt. Hur fantastiskt är det inte med högsommarvärme redan i Maj? Här har vi haft 25-27°c de senaste dagarna. Jag tror inte att det var så varmt någon dag på hela sommaren förra året.

Pasta med grillade grönsaker och hembakat bröd. Gotländsk sparris kan ju vara bland det godaste som finns och just nu är den som bäst.

Så fantastiskt härligt att äntligen sitta ute och äta middag. Som man längtat hela vintern och våren!

Finaste Mysan och Cecilia med lilla Tove och Roy.

Nelli och Leo stortrivs på Stelor. Vi fick även med oss lite nya kläder hem från favoritmärket Bobo Choses som Mysan säljer inne i butiken på Stelors restaurang bl.a jackan som Nelli har på sig som hon valde ut själv och sen vägrade att ta av sig.

Kaffe och en supergod rabarberpaj fick avsluta middagen. Hur kommer det sig att kaffe är så mycket godare i tunna koppar? Håller ni inte med?

2 kommentarer
    1. Hahaha… Tur att vi alla har olika smak. Glas kan jag hålla med om men det blir ju så snabbt kallt i stor mugg. 😉

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras