Tågräls, halloumiburgare och solvarma pannkakor

Först vill jag bara säga TACK för all kärlek efter mitt förra inlägg. WOW! Jag har fått sån otroligt fin feedback både på Instagram, Facebook, mail och fina kommentarer här på bloggen. Vilken love bomb! Tack!

Hoppas att ni har haft en fin helg. Här har vi haft superhärliga dagar i solen men väldigt tuffa nätter, vilket gör att jag knappt får någonting alls gjort när barnen väl somnat. Helst vill de inte sova alls nu när det är så ljust ute så länge på kvällen och de har somnat alldeles för sent de sista veckorna. Jag har alltid en lång lista som jag har tänkt att jag ska beta av efter läggning men det brukar sluta med att jag somnar på soffan nästan varje kväll.

Här är lite bilder från gårdagens utflykt till den gamla kalkstensfabriken i Bläse. Vi hade egentligen planerat att äta lunch på Ett litet Crêperie i Stenkyrka men hade (väldigt orutinerat) glömt att kolla om de hade öppet vilket de inte hade. Eftersom det inte fanns något annat ställe i närheten att äta på och vi började bli vrålhungriga så åkte vi till närmaste snabbköp där vi köpte en engångsgrill, burgarbröd, grönsaker och halloumi. Ett paket med frysta pannkakor fick också följa med eftersom vi lovat Nelli pannkakor på creperiet. Medan vi slängde halloumin på grillen fick pannkakorna tina och bli varma i solen. Funkade hur bra som helst. Med lite sylt på gjorde de succé!
Under tiden då Mats grillade kollade jag, Nelli och Leo in det gamla tåget och rälsen som fortfarande finns kvar. Väldigt spännande!

På vägen hem åkte vi längs med norra stenkusten. Det är så fantastiskt vackert där med den karga miljön och den vita stenstranden.

4 kommentarer
  1. Vilken bra lösning på pannkaksproblemet, haha! Och vad fina bilder du tar till bloggen förresten. Ser helt ljuvligt ut där ni är! Kram

    1. Eller hur! Kommer definitivt att använda det trixet igen 🙂
      Gotland är fantastiskt just nu! Njuter för fullt innan alla turister kommer och säsongen drar igång på allvar.
      Kram

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras