Spännande möte på Surflogiet

I dag var jag och Caisa från Destination Gotland på Surflogiet i Tofta där vi träffade upp superhärliga Taryn och Calle som tog med oss på en rundtur för att berätta om deras spännande planer för verksamheten. Jag säger bara WOW – det kommer att hända väldigt roliga grejer på Tofta framöver!

Vi var där eftersom vi kommer att göra en del roliga samarbeten ihop framöver vilket jag verkligen ser fram emot. Det vi håller på att planera nu är en grej vi gör med Destination Gotland och deras nya kampanj #gotlanddifferentdays. Kolla gärna in deras hashtag på Instagram för mängder av Gotlands inspiration och missa inte Titiyos fantastiska låt hon gjort till kampanjen! Några av er som följer mig på Instagram kanske minns att jag stod i en svinkall lada på Stelor och dansade i vintras när de var och spelade in scenerna med publik?

Ni kommer att få se en hel del från Surflogiet här på bloggen framöver. Jag längtar verkligen tills att jag kan visa allt roligt som händer där ute men vi får hålla oss till tåls ett par veckor till.

Supercharmiga aussie-tjejen Taryn är ett av genierna bakom fantastiska Surflogiet på Tofta. Är du sugen på att lära dig surfa, hyra bräda, äta en mysig lunch eller ta en drink vid havet är det hit du ska åka när du är på Gotland.

Längtar så tills att jag kan börja surfa igen. Var inte så lite avis på killen på SUP- brädan i dag. Ser så fantastiskt härligt ut att glida fram över turkosblått vatten! Det är nästan svårt att tro att det är här i Sverige. I MAJ!

Leo var så klart med mig ut till Tofta och hälsade på Taryn och Calle. De tycker att han ska hänga med ut och surfa på en SUP bräda snart. Just nu var han mest intresserad av Caisas fina boxer Texas och att välta vattenglas.

 

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras