Jordgubbstårta på Mors Dag

I går firade vi mors dag med kaffe och tårta i St:Hans ruin som börjar bli lite av vårt andra vardagsrum den här sommaren. Det är så mysigt att hänga där på gräset och än så länge är det väldigt lugnt där.
När jag får välja tårta, och det fick jag så klart eftersom det var min dag, då blir det en klassisk jordgubbstårta. Inga krusiduller extravaganza grejer i flera våningar här inte, utan en helt vanlig gräddtårta med svenska jordgubbar. SÅ gott!

Leo sov sig igenom större delen av fikastunden medan Nelli lyckades får sig hela tre bitar!
Sedan roade vi oss med att blåsa på maskrosor och att plocka Syrener. Syrenerna sparade vi och frös in för dem ska vi använda som garnityr på desserter och drinkar i sommar. Ett litet tips!
När det blev dags för lite lunch gick vi upp till Krönet men det tänkte jag skriva om i ett annat inlägg för nu måste jag gå och sova. Jag har suttit med moodboards och de sista detaljerna för kollektionen hela kvällen och borde lagt mig för flera timmar sedan. Nu är det bara att hålla tummarna för att jag får sova hela natten. Det fick jag faktiskt natten som var. Världens bästa mors dag present!

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras