Det här med att bo på en ö och att kunna åka direkt  till stranden efter förskolan. I Maj dessutom! Det finns bara ett ord som beskriver känslan (och jag vet att du hatar det Charlotta) – Magiskt!

I dag tog vi bilen ut till Tofta direkt efter att vi hämtat på förskolan. Efter ett mindre kaos och mutor om glass fick vi in alla fyra i bilen och lyckades bara att glömma en av väskorna hemma i hallen. Som tur var inte den viktigaste.
När vi kom ut möttes vi av en nästintill folktom strand. SÅ härligt! Vi hann inte ens få av kläderna på barnen innan båda stod i vattnet och plaskade. Det var två lyckliga nakenfisar efter vi fått av dem deras dyblöta kläder. Första doppen för i år och Leos första någonsin!
Om den här värmen är här för att stanna lär det bli fler efter dagis på stranden i fortsättningen. Nästa gång kanske till och med jag doppar mig.

Lisa

2 kommentarer
 1. haha.. min familj retar mig för det ordet jag använder just nu, o jag är säker på att det speglar hur jag mår… Galet bra!! Vädret är ju helat galet ljuvligt osv…

  O hade jag haft förskolebarn så hade jag nog också svängt förbi stranden på hemvägen, nu är det mest hem o dra på fotbollskläder eller liknade, bada får man göra på helgen.. O det ser ut som en badhelg igen o en studenthelg nästa vecka med galet mkt sol också!! 🙂

  1. Jag använder magiskt hela tiden. Har svårt att hitta en ersättare när allt känns just…magiskt! 🙂
   Speciellt här på ön. Blir lika förundrad över allt vackert varje dag.

   Ja, det blir nog ännu varmare i den här veckan så hoppas på många kvällar på stranden.

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras