Magiska Maj

Hoppas att ni alla haft en härlig helg och en bra start på veckan. Jag har haft ett minst sagt fullspäckat schema, därav tystnaden här på bloggen. De senaste dagarna har jag bl.a varit i Stockholm på flera jobbmöten och även passat på att fira Niklas Berglind som fyllde 40 år och ställde till med stor dagsfest på Skridskopaviljongen på Hotell Skeppsholmen. SÅ kul!
Samtidigt så har jag suttit med de allra sista detaljerna på kollektionen och ett samarbete som jag gör tillsammans med en guldsmed här i Visby.

Vi har ju även vinkat adjö till Maj som nog måste vara en av de vackraste någonsin! Det har inte gått en dag som jag inte promenerat runt här i Visby och förundrats över all färgprakt och alla fantastiskt vackra blommor överallt. Jag har dokumenterat en hel del under mina promenader så därför tänkte jag bjuda på en riktig bildbomb här nedan.
Är ni redo? Här kommer ett gäng med bilder från en av mina rundor för två veckor sedan.
Skattar mig lycklig varje dag över att jag får bo i denna underbara stad!

4 kommentarer
  1. så fina bilder du tar! Som ”sommar-visbybo” längar man ju alltid dit, och det är så roligt att läsa din blogg och drömma sig bort 🙂

    1. Tack! Visby och Gotland är ett tacksamt motiv och jag älskar verkligen att ta bilder när jag går genom vår vackra stad. Det är så lätt att bli hemmablind men jag försöker att inte bli det genom att se på alla detaljer som förändras genom årstiderna. 🙂

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras