Sneak Peek

Om en vecka släpper jag min första lilla kollektion med klänningar och kaftaner. Om en vecka hänger det alltså plagg på en galge som jag har designat med mitt namn på lappen i nacken. Det känns så otroligt konstigt, fantastiskt roligt och framförallt jäkligt nervöst.

Från den dagen då jag äntligen bestämde mig för att ta tag i något som jag har gått och haft i huvudet i minst tio år så har det gått så vansinnigt snabbt till färdig produkt. Mycket tack vare det att jag har fantastiska Emma och hennes grymma team i Sydafrika som hjälper mig med produktionen (jag ska berätta mycket mer om dem framöver).
Den här första lilla minikollektionen är förhoppningsvis bara början på ett långvarigt projekt tillsammans med dem och i huvudet har jag redan ritat nästa kollektion och mer därtill.

I går var teamet ute och fotade några av plaggen på modell och då passade Emma på att fota lite behind the scenes med mobilen som hon skickade till mig. Jag tycker att bilderna blev så fina så därför tänkte jag passa på att bjuda på en liten sneak peek på ett av plaggen; en skjortklänning som är lite av en hybrid mellan klänning/kaftan. Här i härlig rosa silke men den kommer även i bomull och viskos. Hoppas att ni gillar. Det här är nämligen min favorit i kollektionen.

Lisa.

17 kommentarer
  1. Tack! 🙂 Vad glad jag blir att du gillar den.
   Jag säljer dem exklusivt på Gotland de första två månaderna i vår nya butik på Vinäger och ett utvalt sortiment i Oh Livings Pop Up butik på Djupvik Hotell. I Augusti kommer de gå att köpa online men självklart så kan jag skicka om det är något man vill ha. 🙂
   Kram

  1. Åh, vad glad jag blir! 🙂 Jag säljer dem exklusivt på Gotland de första två månaderna i vår nya butik på Vinäger och ett utvalt sortiment i Oh Livings Pop Up butik på Djupvik Hotell. I Augusti kommer de gå att köpa online men självklart så skickar jag om det är något man vill ha innan dess. 🙂

   Kram

  1. Hej Lotta,
   Vad kul att du gillar! 🙂

   Just nunnor jag utsåld på nästan alla styles och färger men det kommer en ny leverans i Juli och då kan man beställa via mig tills att webbshoppen öppnar. Håll ögonen här och på Instagram @lisastrannesten så hojtar jag när jag fått dem i lager igen. Det kommer öven nya färger! 🙂

   Ha en härlig dag!

   Lisa

  1. Tack Barbro! Det beror lite på vilket material det är i den. Modellen på bilden kommer i viskos och två olika sorters silke. Den kostar mellan 1960-2250 kr. Just nu är det helt utsålt men det kommer in mer om 2-3 veckor. Håll ögonen här på bloggen och på min Instagram @lisastrannesten så kommer jag att skriva så fort jag har allt på lager igen.

   Lisa

  1. Hej Louise,
   Vad roligt att du gillar kollektionen! 🙂 Just nu är det mesta utsålt och det jag har kvar säljer jag exklusivt i vår butik på Gotland. Det kommer en ny omgång om ca 2-3 veckor och då kommer det gå att beställa genom mig. Håll utkik här på bloggen och på m in Instagram @lisastrannesten så kommer jag att hojta så snart jag har allt hemma igen.

   Lisa

 1. Hej,
  Vilka underbara klänningar. Jag kommer till Almedalen nästa vecka, var hittar jag din butik?
  Stort grattis till framgången!

  Med vänlig hälsning
  AK

  1. Hej Anna-Karin,
   TACK! Vad kul att du gillar dem.
   Butiken ligger i anslutning till vår restaurang Vinäger i på Hästgatan 4.
   Under Almedalsveckan kommer jag att ha stängt i butiken Månd-Torsd eftersom lokalen är abbonerad de dagarna. Jag öppnar på Fredagen igen.

   Bästa hälsningar,
   Lisa

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras