Söndag på stranden

Hoppas att ni alla haft en bra helg? Här har totalt kaos blandats med härligt häng i solen. Båda barnen är inne i en riktigt mysig fas nu där båda är oerhört gnälliga och inte kan vara tillsammans utan att det blir gnabb och gråt när vi är hemma. Det enklaste är att vara utomhus så att de är upptagna med annat.

I Lördags hade jag en riktig skitdag rent ut sagt med dålig sömn, noll energi och tålamod. Lägg till två barn på sitt allra värsta humör. Men vi lyckades trots allt avsluta dagen bra med en middag på Krysmyntagården innan läggningen.
Gårdagen började i samma stil så vi packade in oss i bilen och åkte till Fårö där vi hängde på stranden hela eftermiddagen. Det visade sig vara ett bra drag. Sand och vatten kan vara en av de bästa grejerna som finns! Vi hade en fantastisk dag på stranden. Eftersom det var 29 grader varmt trodde jag att det skulle vara knökfullt men det var nästan folktomt då vi kom.
Jag kan vara något av en badkruka när det kommer till att bada i havet här hemma men jag överraskade mig med att ta årets första dopp och det var SÅ härligt! Fårös klara, turkosa vatten och värmen fick det att kännas som att man var någonstans nere i medelhavet.
Kan inte sluta säga det men vilken sommar vi fått!!

På vägen hem plockade vi med oss vass och Saltarv; en ört som växer på stranden och som smakar gurka. Superfin att ha som dekoration på mat och dryck!
I dag regnar det här på ön och jag kan bara känna – äntligen! Allt det gröna börjar bli gult så naturen behöver verkligen en dusch. Men i morgon får det gärna vara sol igen!

Nu ska jag åka i väg och mer växter till Vinäger och material till inredningen till nya butiken som båda öppnar på Fredag. Det kan vara bland det roligaste jag vet! Hoppas att ni också får en fin dag!

Så här glad är man när man får hänga på en folktom strand på Fårö i 29 graders värme i början av Juni. Jag får nästan nypa mig i armen ibland. Fasiken vilket vackert ställe vi bor på!

Så fort det finns sand och hav är de här två så är det frid och fröjd (ända tills någon kastar sand i ögonen på den andre). Att gå på äventyr bland sanddynor och vass är bland det bästa de här två vet.

Det är lätt att tro att man är någon helt annanstans i världen när man ser ut över Fårös kristallklara, turkosa vatten.

Nästan helt ensamma på sveriges vackraste strand.

Syns det att jag gått i flip flops de sista dagarna?

Badvakten körde nakenfis dagen till ära.

Vasstrån till vasen hemma och ny kaftan från Rodebjer.

Saltarve till restaurangen. Superfin att garnera drinkar och desserter med.

2 kommentarer
    1. Klassisk social media. 😉 Det bra är ju också att man sällan tar bilder när det inte är bra så till slut minns man bara att det var en härlig dag. 🙂

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras