Alltså WOW!!! Vilken galen respons på min kollektion! Jag är helt mållös.
Mailboxen är full med mail från folk som vill beställa redan nu och min Instagram plingar utan stopp från meddelandelådan som är full med fina kommentarer och frågor om beställningar. Jag är lite chockad och så otroligt glad!!
Jag var så nervös när jag hade packat upp lådorna och mina kompisar kom förbi för att titta på plaggen och butiken. Jag var SÅ rädd att ingen skulle gilla vad jag gjort. Det är så otroligt personligt för mig eftersom det är precis så här jag klär mig. Det är den sortens plagg som jag bor i och som jag har önskat att hitta fler av i en passform som passar alla. Det kändes så obekvämt när de första kunderna kom in och frågade om pris. Att ta betalt för sina egna grejer kändes så otroligt märkligt och jag var rädd att de skulle svara att så mycket är plaggen absolut inte värda och gå därifrån. Men det var inte det som hände. Istället så köpte de en varsin klänning!

Den första jag sålde var en blå/vit randig skjortklänning i samma modell som den ovan och som jag döpt till ”Kyllaj” efter ett av mina absoluta favoritställen på Gotland.
Sen har det inte slutat. Nästan alla som har kommit in har handlat!
Jag har redan fått förfrågan från butiker utomlands som vill sälja mitt märke. Helt galet!
Jag har insett att jag måste producera mer, mycket mer för att  kunna möta efterfrågan. Jag hade aldrig kunnat drömma om en bättre start och jag tror knappt att det är sant!
Tack alla ni som skrivit mail och lämnat fina kommentarer och alla ni som vill köpa mina klänningar!

I dag bestämde jag mig för att matcha vädret och klädde mig i min solgula skjortklänning i silke. Jag är fullkomligt förälskad i den här färgen just nu! Sommarens färg tror jag.

4 kommentarer
    1. TACK! <3
      Kul att du bytt bloggportal! Det ska bli spännande att hänga med på din modiga resa. Kram

  1. Grattis!! Så fantastiskt roligt 😀 <3
    Jag älskar dina saker och kommer att beställa en rosa så snart det går!

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras