En midsommarnatts dröm i rosa

Så här såg jag ut på väg till vänner på midsommarmiddag. Favoriten ”Kyllaj” i rosa silke. När jag la upp en bild på den här klänningen på Instagram så exploderade min inbox! Det är visst inte bara jag som är ett fan av rosa och speciellt i kombination med silke.
Klänningen är utsåld men kommer snart in igen och jag lovar att hojta till här då eftersom jag vet att ni är många som är intresserade.

Jag hade tänkt att vara lite produktiv vid datorn i dag men blev helt fast vid alla artiklar om  gårdagens skandal. Då pratar jag inte om att Sverige förlorade mot Tyskland utan hur vissa människor beter sig på nätet efteråt. Fy fasen vad jag skäms!
På två röda hade de plötsligt glömt att det var tack vare Jimmy Durmaz vi överhuvudtaget kom till VM.
Jag är så trött. Trött på rasister och deras hat som de tar chansen att sprida så fort de får chansen. Om de är så missnöjda med allt här i Sverige så kan de väl ta sitt pick och pack och flytta härifrån? Så att vi andra slipper lyssna på deras negativitet och hat.
För mig är det helt obegripligt att man inte vill göra det motsatta.
Gå in och ge lite kärlek till Jimmy Durmaz ni också.

Love wins!

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras