Blue Billie Banana

I dag startade jag min dag med sjukhusbesök och dåliga besked. Efter snart fyra månader på antibiotika visade det sig att infektionen i ryggraden fortfarande är kvar. Det har blivit en liten förbättring men den var knappt synbar på röntgenplåtarna. Den stora svarta fläcken sitter fortfarande kvar över kotorna som nu även har kollapsat och sitter snett. På något sätt kände jag på mig det redan innan jag gick dit. Jag har haft en märklig känsla i ryggen just där infektionen sitter de sista månaderna och den är fortfarande kvar. Nu blir det en ännu en långkur med ännu mer antibiotika och så ska jag tillbaka och röntgas i September.

En riktig skitstart på dagen alltså. Men jag tänker inte låta det knäcka mig utan tänker fortsätta kämpa på och vara tacksam över att smärtan i alla fall försvunnit nästan helt. Vi är på rätt väg!
Bara det att jag börjat jobba igen känns så skönt. För ett år sedan kunde jag knappt röra mig och hade så ont att jag för första gången i mitt liv hade väldigt svarta tankar. Nu ser jag fram emot resten av sommaren och att bli ännu friskare!

När jag kom till butiken efter sjukhusbesöket hade vi fått en leverans med smycken från Blue Billie. För att muntra upp mig lite plockade jag ut lite smycken till mig själv bl.a bananen som jag velat ha ett bra tag. Det blev även en kaktus, ett körsbär, en glass, en palm och en melon. Det kändes som en mix som är väldigt jag.

Jag har älskat allt som har med bananer att göra så länge jag kan minnas. Kommer ihåg hur jag letade i år efter Stella McCartneys banan t-shirt för Chloé för typ 17-18 år sedan. Tillslut hittade jag den på en outlet i Marbella. En strl för liten men vad gjorde det. Jag skulle bara ha den!
Den ligger fortfarande oanvänd i en kartong men jag klarar inte att göra mig av med den. Jag älskar den!

Jag tror att min obsession över bananer kan ha startat med Andy Warhols ikoniska LP omslag för Velvet Underground när jag bara var några år gammal. Jag skyller allt på mina föräldrars (förträffliga) musiksmak!

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras