Leo klänning

Jag har fått så otroligt många förfrågningar om att få se den är klänningen i helbild eftersom jag har använt den flitigt i mina stories på Instagram. So here we go: klänningen  ”Ala” i helbild med leo print. En av mina absoluta favoriter i kollektionen. Jag mer eller mindre bor i den här klänningen för att den är så fantastsikt skön.

Det blir ett kort inlägg i dag. Almedalsveckan kör igång på Söndag vilket betyder massor av roddande och planerande för alla oss som driver företag här. Just nu är det jobb dygnet runt och helt plötsligt blev båda barnen sjuka mitt i allt (Det slår aldrig fel. Förra året var det vattkoppor). De vaknar om vartannat hela natten igenom och just nu snittar jag en sömn på 2-4 timmar per natt vilket börjar ta ut sin rätt.
Som nu. Nu sitter jag än en gång och somnar med datorn i knät och händerna på tangentbordet. Jag behöver längre dygn och mer sömn. Så sagt och gjort! God natt!

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras