Oj, vilka dagar jag har haft! Förstår knappt själv hur jag har fått ihop dem. Det har varit otroligt roligt men oj så stressigt!
Just nu sitter jag ute på landet i Västergarn efter att ha flytt Visby under Almedalsveckan. Egentligen är det en av mina favoritveckor eftersom det är så otroligt mycket roligt folk i stan men med två små barn funkar inte mingel-livet riktigt som förr. Dessutom är de fortfarande sjuka och nu även jag med feber och hostan från helvetet. Dessutom har jag fått ett tungt tryck över bröstet efter allt för lite sömn och allt för mycket stress den sista tiden. Hoppas att dagarna här ute hjälper oss bli att friska och varva ner lite.

Så vad är det jag gjort de här dagarna då? Jo, jag har tillsammans med Destination Gotland  arrangerat och planerat en fyra dagars pressresa hit till Gotland för 4 st av Tysklands största influencers. Det har varit jäkligt roligt men mycket roddande och planerande för att få ihop allt, speciellt dagarna innan Almedalsveckan då ALLT är fullbokat sen år tillbaka. Men vi fick ihop det och de var så otroligt nöjda med resan och allting vi gjorde vilket känns fantastiskt kul. Jag ska visa lite bilder på vad vi gjort, bl.a så bodde de över en natt på fantastiska Surflogiet, som ni ser här på bilderna. Jag är lite ledsen över att jag själv inte kunde vara med eftersom jag verkligen sett fram emot att sova över i ett av deras nya, coola tält. Men det får bli en annan gång.

Om ni är på Gotland i sommar så måste ni ta en sväng ut till Surflogiet. De har gjort det så fantastiskt fint ute på Tofta och att bo över där i ett av deras nya tält är en helt unik upplevelse.

Jag älskar mina nya solglasögon från Le Specs. De är i modellen Prince och tidigare har jag haft dem i spegelglas men den här nya modellen har rosa vanliga glas.

I tillägg till att guida runt de tyska bloggarna på Gotland så har jag flyttat ut butiken ur lokalen eftersom den var abonnerad under Almedalsveckan redan innan vi bestämde att vi skulle ha butik där. Vi öppnar på Fredag igen så då ska jag in till Visby och flytta tillbaka alla grejer. Jag hoppas på att jag även ska hinna få lite påfyllning av mina kläder som nästan sålt ut helt. SÅ kul!
Tack alla ni fantastiska som mailat och vill beställa också!

Nu ska jag sova och hoppas på att vi alla vaknar friska i morgon. God natt!

Lisa.

Tommy Hilfiger
1999 kr
La Redoute
399 kr
Ellos
239 kr
Ellos
499 kr
Ellos
349 kr
Spektre
1599 kr
Dagmar
3497 kr
Ellos
209 kr
1 kommentar
  1. Lisa, du måste ta det lugnt! Med tanke på både det år du har bakom dig, men också hur du haft det tidigare. Jag fattar att det är lätt att dras med i allt kul som händer och jag har ju själv bott på ön så jag vet vad de här veckorna innebär, men din hälsa och dina ungar måste komma i första hand.

    Var rädd om dig!! ❤️

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras