MIddag med Niklas

I Torsdags fick jag en välbehövlig paus från mammalivet då jag åkte in till Visby för att spendera några timmar med en av mina bästa vänner. Niklas är alltid med på Almedalsveckan tillsammans med resten av gänget från TV4 Nyhetsmorgon och då brukar vi se till att ses i alla fall en kväll. Det blev många gapskratt över vinglasen på både Vinäger och Italienaren. Jag hade inte alls någon lust att åka hem till landet igen då det var dags. Det var så jäkla länge sedan jag fick sitta ner, dricka ett glas vin, snacka skit och skratta så att tårarna rinner. Oj, vad jag behövde det!

Vi åt bl.a en magiskt god ravioli på Italienaren och precis som alla andra som äter där med mig så blev Niklas tvungen att äta Arancini bollar till förrätt. Det är min absoluta favorit på menyn. ÄLSKAR! Jag tar alltid dubbel portion.
Tips alltså! Missa inte att beställa in minst en sån i fall att ni är på Italienaren och äter i sommar.


Jag och Niklas fann varandra när han fortfarande dansade proffesionellt och jobbade på Awesome Rags. Då bodde jag i Dubai och pendlade hem ill Sverige och jobb här någon gång i månaden. Vi träffades genom gemensamma vänner och började hänga ihop på alla modeveckor, pressdagar och events eftersom vi har precis samma inställning till branschen och livet:  Man ska inte ta det så jäkla allvarligt och se till att ha jäkligt kul på vägen!
Önskar att vi sågs oftare.

 

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras