Feather Caftan

Så här såg jag ut i går på stranden. Det blir att jag använder mest kläder från min egen kollektion just nu för att testa kvalitet, tvätt osv. Den här kaftanen gör jag i flera kvaliteter och färger/mönster. Just den här i mönstret ”feather” och den som är i spets hör till mina egna favoriter.

Kan vi snacka lite om ljuset i den här bilden? Den är tagen klockan 19.20 i går kväll precis när vi lämnade stranden och då var ljuset så där vitt och magiskt som det bara är en svensk sommarkväll. När jag bodde i Dubai dagdrömde jag om just sånna kvällar. Det är lätt att glömma hur unikt och fantastiskt det faktiskt är när man bor här. Så gå ut och njut extra mycket av alla härliga kvällar vi fortfarande har framför oss. Tänk att det fortfarande bara är i början av sommaren, det känns som att det varit så här vackert i en evighet nu. Vilken sommar vi har fått!

2 kommentarer
  1. Hej, Lisa! Besökt idag äntligen din fina butik för första gången. Provade ett par av klänningarna och en underbar i bärnsten fick följa med hem ❤️ . Jag blev dock helt kär även i ”Ala” i Leo, men den fanns inte i min stl (M). Jag vill väldigt gärna ha både en sådan och en lång feathers + ev en lång i gammalrosa siden när de kommer in igen. Finns det möjlighet att få info från dig när de finns i butiken, eller går det att ”tinga” dem? 🙏

  2. Hej, Lisa! Besökte idag äntligen din fina butik för första gången. Provade ett par av klänningarna och en underbar i bärnsten fick följa med hem ❤️ . Jag blev dock helt kär även i ”Ala” i Leo, men den fanns inte i min stl (M). Jag vill väldigt gärna ha både en sådan och en lång feathers + ev en lång i gammalrosa siden när de kommer in igen. Finns det möjlighet att få info från dig när de finns i butiken, eller går det att ”tinga” dem? 🙏

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras