Frukost

Frukost – min bästa stund på dagen. Efter lämning på förskolan och före jobb. Att få sitta helt själv i lugnet och äta dagens bästa mål innan allt drar igång med alla måsten och möten. Att dessutom bli serverad så här lyxig mat varje dag är en av förmånerna med att ha restaurang med frukost på menyn. Att jag har varit med och utformat den och fått med flera av mina absoluta favoriträtter gör det ännu bättre.
Jag ursäktar mig med att jag måste ta bilder till restaurangens Instagram så att jag kan ta flera rätter på en gång fast jag egentligen inte orkar.
Helst sitter jag i favorithörnan så att jag har span ut över restaurangen och gatan utanför. Jag älskar att sitta och titta på folk som går förbi.


Favorithörnan sedan 15 år tillbaka, långt innan vi blev delägare i favoritrestaurangen.

I går blev det fransk frukost – omelett och croissant!
I dag valde jag ricottapannkakor. De är en tradition på söndagsfrukosten hemma hos oss och nu finns de även på menyn i restaurangen.

Ledsen att jag är så seg med uppdateringen här. Det är så många projekt som ska avslutas och andra som ska förberedas i den här perioden så dagarna räcker inte riktigt till.
Men snart ska allt vara på plats!

I dag så hämtade jag upp min smyckeskollektion som jag gjort i samarbete med Visby-baserade guldsmeden Annika Gustavsson. Ett av alla projekt jag haft i gång.
Jag är så nöjd och glad över resultatet. Jag kan visa er lite bilder här i morgon. Följer ni mig på Instagram så hittar ni massor av bilder i händelsen som heter ”Work”.
På Söndag blir det lanseringsfest.
Det ser jag fram emot men nu, nu ska jag gå och sova sju kvart i timmen. God natt!

Vila
1300 kr
Sophie by Sophie
1290 kr
Y.A.S
600 kr
Levi's
1099 kr
Ellos
1259 kr
Odd Molly
3495 kr
Missoni
945 kr
Furla
2080 kr
Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras