Vinäger x Annika Gustavsson jewelery

Som jag skrev i mitt förra inlägg så har jag gjort ett designsamarbete tillsammans med Annika Gustavsson som är en fantastiskt begåvad guldsmed och vän baserad och född här på Gotland.
Jag får de flesta av mina idéer på natten och så var det även med den här; plötsligt fick jag för mig att jag ville göra ett smycke som skulle symbolisera både vår restaurang Vinäger och Gotland och det kändes helt självklart att det skulle vara i form av ett blad plockat från den stora murgrönan som växer inne på Vinäger. Den stora gröna muren är det första du ser när du kliver in på restaurangen och den är även Gotlands landskapsblomma.
Jag tog kontakt med Annika som jag hört så mycket bra om, för att höra om hon var intresserad och hon tyckte att det lät som en rolig idé. Jag tycker att det är SÅ kul att samarbeta med lokala hantverkare och göra saker som detta tillsammans och är så glad att Annika ville vara med på projektet. Vi var genast överens om vilken stil vi ville ha på smycket – enkelt och stilrent utan detaljer som passar att mixa tillsammans med andra smycken.

Så sagt och gjort – jag plockade ett av de vackraste bladen jag kunde hitta från vår stora murgröna inne på Vinäger och tog med till Annika som fotograferade och förminskade det för att sedan kunna skära ut en exakt kopia av bladet jag valt.

Nu sitter bladet i mina örsnibbar och runt handleden så nu kan jag bära med mig en del av Vinäger och Gotland, två platser som betyder oerhört mycket för mig, var jag än befinner mig.

På Onsdag har vi lanseringsfest på Vinäger. Det ska bli så kul att höra vad andra tycker om våra smycken. Jag hoppas att de kommer att tycka om dem.
Jag tycker att det blev så fantastiskt fint! Vad tycker ni?

Ellos
319 kr
Ellos
499 kr
Ellos
174 kr
Ellos
299 kr
Ellos
299 kr
Ellos
244 kr
Ellos Home
1999 kr
OPI
189 kr
Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras