I dag gick vår eftermiddagsutflykt till Furillen. Jag har varit där en hel del men faktiskt aldrig varit på stranden tidigare så jag hade lite lust att testa hur det är att bada där. Själva miljön är ju helt fantastisk med de stora kalkstensbergen som back drop men tyvärr var det inte så badvänligt, i alla fall inte för små barn. Vi plaskade lite i strandkanten och gick vi på äventyr bland de stora kalkstenarna istället. Tror det är bättre att åka dit när man är barnfri och har möjlighet att ligga och sola och kan hoppa i och bada från bryggan. Det får helt enkelt bli ett nytt besök när Mats och jag kan åka själva.

En av de gamla fabriksbyggnaderna kikar upp bakom kalkstensdynorna. Älskar verkligen miljön runt Furillen och ljuset är helt fantastisk tack vare kalkstenen. Alla fotografers drömlocation!

Vår lilla nakenfis på äventyr bland kalkstenarna. Det där med badkläder är inte riktigt hennes grej. Jag har fått inse att alla de där fina baddräkterna som jag köpt kommer fortsätta ligga oanvända när sommaren är över.

Kan vi snacka lite om Mats bränna? Golfbrännan har nada att komma med mot den här ”uteserveringsbrännan”.  Det är looken man får efter en jobbsommar på Vinäger.

Mina fina killar! Leo var inte helt förtjust i stenstranden och vågorna och ville helst hänga i pappas famn under hela besöket på stranden.

Oslagbar miljö och nästan helt ensamma på stranden nu när turisterna börjar åka hem. Hoppas att vädret håller i sig så att vi får många fler sånna här dagar tillsammans nu när vi får tid att njuta av vår vackra ö.

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras