Plåtning på Vinäger

För några dagar sedan gjorde jag och min kompis och superduktiga fotografen Emma en inredningsplåtning på Vinäger. Eftersom vi har en filminspelning inbokad på restaurangen om några dagar så står allting av inredning kvar trots att vi har stängt så vi passade på nu när allting fortfarande är så grönt och solen skiner. Det ska bli så kul att se resultatet senare.

Här kommer lite bilder på hur det såg ut den dagen. Älskar det här stället!
Det känns alltid lite sorgligt när det är dags att stänga igen för säsongen men i några dagar till kan jag i alla fall sitta inne på gården och njuta av miljön även om vi har bommat igen.

I dag bokade vi en spontanresa till Ibiza. Det gör det också lite lättare att släppa taget. Nu längtar jag efter att få spendera några dagar på vår andra favoritö och andra hem och hämta inspiration till nästa säsong.
Nästa vecka åker vi. SÅ härligt!

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras