Le Office

Hej och välkommen till mitt kontor! Här sitter jag och jobbar på dagarna. Det är i samma lokal som vi har butiken men nu när den har stängt för säsongen så använder vi den som kontor och showroom. I dag har jag packat och skickat iväg ordrar på klänningar och fixat med det sista innan det är dags att dra till Ibiza.
Det ska bli så skönt att få komma dit och bara vara i några dagar.

I dag skickade jag iväg både klänningar och väskor till lite kunder runt om i Sverige. SÅ kul! Jag har inte fått igång webbshoppen än och det kommer att dröja lite till eftersom jag väntar på lite nya prints och ska fota look book bilder först. Jag hoppas ha den igång i oktober.

Ganska mysigt va? Det bästa är nog att vi har både kaffemaskin och en hel kyl fylld med champagne! Måste vara en av få butiker med fulla rättigheter. En av fördelarna med att ligga i en restaurang.
Känns ganska konstigt att klänningarna jag ritade i Februari hänger där på galgarna. Nu är jag så pepp på att fortsätta utveckla kollektionen. Men först – Ibiza!

Inga kommentarer än

Svara

Din e-postadress kommer inte att publiceras